Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τι Φορούσε Πριν Γίνει Catherine;

stroumfita


Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι ασχολούνται μαζί της. Γιατί όχι; Εξάλλου η Kate Middleton είναι η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας. Όμορφη, νέα και μάλλον πανέξυπνη αφού κατάφερε να «τυλίξει», που θα έλεγε κι η γιαγιά μου, τον Πρίγκηπα William της Αγγλίας.
Πάμε να δούμε μαζί τις καλύτερες εμφανίσεις... που έκανε πριν περάσει ντυμένη νυφούλα την πόρτα του Αββαείου του Γουέστμινστερ, στο γάμο της δεκαετίας
Φανατική της αγγλικής μόδας। Πηγαίνοντας στο Belfast City Hall στην Ιρλανδία, η Kate επέλεξε ένα μπεζ παλτό του οίκου Burberry.

Στο St. James Palace, όπου το ζευγάρι ανακοίνωσε στα media τον αρραβώνα του, η Kate επέλεξε ένα έντονο μπλε φόρεμα του οίκου Issa. Να σας πω ότι αυτό το φόρεμα κοπιαρίστηκε όσο κανένα άλλο! Η επιρροή της Kate στη βιομηχανία της μόδας αρχίζει...


Στους επίσημους αρραβώνες τους, η Kate φόρεσε πάλι μπλε. Το σακάκι ήταν δημιουργία του οίκου Amanda Wakeley.


Σε φιλικό γάμο, φορώντας μπλε φόρεμα, μαύρο τζάκετ κι ένα καπέλο με φτερά।

Toν περασμένο Δεκέμβριο, επέλεξε ένα φόρεμα του λονδρέζικου οίκου Temperley για το Teenage Cancer Trust Gala που ήταν καλεσμένη.

'Αλλη μία όμορφη εμφάνιση με σιελ, μία πιο γλυκιά απόχρωση του μπλε χρώματος που συνήθως επιλέγει.

Ό,τι και να φορέσει η Kate, μπορεί να το υποστηρίξει. Είτε είναι ένα φόρεμα διάσημου οίκου, είτε ένα απλό μπλουζάκι από ένα μαγαζί του Λονδίνου. Έχει όμορφο σώμα και μία αύρα που κάνει το ρούχο δικό της. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να είσαι όμορφη, παρά να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου!
Πηγή:miss.gr