Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μήπως η ΠΑΣΕΓΕΣ έβγαλε κόκκινη κάρτα για τις υψηλές χρεώσεις στους παραγωγούς της ΠΙΕΡΙΑΣ;;;

Τι γίνετε με τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ στην Πιερία;

  PieriaLife
osde-1Έξοργισμένοι είναι οι αγρότες τις Πιερίας με την καταβολή σημαντικών ποσών για την συμπλήρωση των δηλώσεων του ΟΣΔΕ. Φαίνετε πως η ΕΑΣ Πιερίας θα έχει την ίδια τύχη με αυτή των ΕΑΣ Κοζάνης - Σερβίων , Κεφαλλονιάς - Ιθάκης και Λάρισας που η ΠΑΣΕΓΕΣ τους έβγαλε κόκκινη κάρτα για τις υψηλές χρεώσεις στους παραγωγούς...
(Δείτε εδώ κι εδώ τις αποφάσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ) βγάζοντας εκτός τις  πύλες εισόδου για τις παραπάνω ενώσεις.
Σε προηγούμενο άρθρο του PieriaLife.gr είχαμε αναρτήσει τις οδηγίες τις ΠΑΣΕΓΕΣ που όπως φαίνετε αγνοεί η ΕΑΣ Πιερίας (Δείτε εδώ το άρθρο)
Σημειώνεται ότι η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει ήδη καλέσει τις παραπάνω ενώσεις, να επιστρέψουν άμεσα τα παρακρατηθέντα ποσά στους παραγωγούς και να κοινοποιήσουν το ένταλμα επιστροφής προς αυτούς, χωρίς καμία ανταπόκριση.
Μπροστά στο ενδεχόμενο, ωστόσο, οι παραγωγοί να χάσουν τις επιδοτήσεις, συνεργεία της ΠΑΣΕΓΕΣ θ’ αναλάβουν την υλοποίηση των απαιτούμενων εργασιών και στις δυο προαναφερόμενες περιοχές.
Τι γίνετε με τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ στην Πιερία;
Τα συνεργεία της ΠΑΣΕΓΕΣ, τέλος, θα ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις σε σχέση με την ασφάλισή της αγροτικής παραγωγής τους και την εγγραφή τους στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.
Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε απόδειξη παραγωγού και του υψηλού ποσού καταβολής προς την ΕΑΣ Πιερίας

ΠΗΓΗ: pierialife.gr