Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Ο πιο "καυτός" σεφ του πλανήτη!


Ένας ριψοκίνδυνος σεφ φτιάχνει τηγανητό κοτόπουλο, βυθίζοντας τα γυμνά του χέρια μέσα σε καυτό λάδι. Δεν παθαίνει απολύτως τίποτα. Πώς ανακάλυψε το ξεχωριστό ταλέντο του (Pics).
Βυθίζει με απόλυτη φυσικότητα τα χέρια του, σε μία κατσαρόλα με καυτό λάδι και μαγειρεύει τηγανητό κοτόπουλο χωρίς να καίγεται.
Ο 50χρονος σεφ κινείται στα όρια και προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα, σε όσους έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν.
Όταν βάζει τα γυμνά του χέρια μέσα στο καυτό λάδι, αισθάνεται την αλλαγή της θερμοκρασίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καίγεται. ''Μπορώ να τηγανίσω ρύζι, κοτόπουλο και ότι άλλο επιθυμεί ο πελάτης, μόνο με τα χέρια μου'', δηλώνει ο 50χρονος.
Προς έκπληξη της οικογένειάς του, την επόμενη του ατυχήματος, πήγε κανονικά στη δουλειά του και συνέχισε την καθημερινότητα του.
Το ατύχημα αυτό, στάθηκε η αφορμή για μία καριέρα σε πολλές χώρες, στις οποίες ταξιδεύει και επιδεικνύει το πρωτότυπο ταλέντο του.
Η οικογένεια του δηλώνει περήφανη και τον προτρέπει να συνεχίσει να καταπλήσσει τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή με μοναδικό σκοπό να δοκιμάσουν τα πασίγνωστο κοτόπουλο του Trichan.