Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μεγάλη και ενθουσιώδης η συμμετοχή φίλων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην βραδιά που διοργανώθηκε από το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Μεγάλη και ενθουσιώδης η συμμετοχή φίλων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην βραδιά που διοργανώθηκε από το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ. το Σάββατο 15 Ιουλίου στο CLUB OMILOS στην Παραλία Κατερίνης. Χωρίς ομιλίες και ιδιαίτερες προσκλήσεις, συγκεντρώθηκαν πάνω από 200 άτομα, γονείς ιστιοπλόων, οι εκπαιδευόμενοι του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ενηλίκων και πλήθος κόσμου, που με θέα την πανσέληνο και τα σκάφη του Ν.Ο.ΚΑΤ. στην βραδινή τους προπόνηση, απόλαυσαν ένα ποτό σε άκρως «ιστιοπλοϊκό» κλίμα.

Η σκέψη για διοργάνωση αυτής της όμορφης βραδιάς ξεκίνησε όταν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και ο προπονητής του τμήματος κος Νίκος Σταυρίδης «άκουσαν» την επιθυμία των μικρών ιστιοπλόων για βραδινή προπόνησή τους την ημέρα της Πανσέληνου. Και τελικά η σκέψη τους αυτή, χάρισε τις ομορφότερες ίσως εικόνες στο CLUB OMILOS, με τα σκάφη του Ομίλου κάτω από το φώς του φεγγαριού και τους μικρούς αθλητές του Ομίλου, να προσπαθούν να επιδείξουν τις ικανότητές τους, μπροστά στα μάτια των γονέων τους και στον πολύ κόσμο που συγκεντρώθηκε. Δημιούργησε τις ομορφότερες σκέψεις για το μέλλον αυτών των παιδιών στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας που κατάφεραν να γίνουν ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης του αθλήματος αλλά και του τόπου τους, σε μια πόλη που αυτήν την περίοδο σφύζει από ξένους επισκέπτες οι οποίοι κοιτούσαν γοητευμένοι και φωτογράφιζαν ασταμάτητα την προσπάθεια των μικρών αθλητών.

Μετά την εκδήλωση, οι μικροί ιστιοπλόοι επιβραβεύθηκαν από τον προπονητή τους με βραδινό μπάνιο στην θάλασσα, ενώ κάποιες παρέες διασκορπίστηκαν στην προβλήτα του Ν.Ο.ΚΑΤ. με κιθάρες και απόλαυσαν την ηρεμία της πανσέληνου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τις οικογένειές τους, με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο του Ν.Ο.