Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Α ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΑΔΟ


Θλιβερό, κ.Μυλωνέρο, να λαϊκίζουν νέοι άνθρωποι…

ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Δ.ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ.;

Ο αντιπρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Δημοτικής Εταιρείας Ανάπτυξης Βιο.Πα. και Εκμετάλλευσης Αμμορυχείων Δίου-Ολύμπου (με διακριτικό τίτλο Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.), Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Τζίκας, έδωσε απάντηση σε πρόσφατη ανακοίνωση του αποπεμφθέντος από την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη Δ.Δίου-Ολύμπου, Δημήτρη Μυλωνέρου, ως ακολούθως:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Θ. ΤΖΙΚΑ

Μετά την ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Δ.Μυλωνέρου που αφήνει αιχμές και εκτοξεύει κατηγορίες εναντίον μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε., είμαι υποχρεωμένος ως αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και εισηγητής του προϋπολογισμού να απαντήσω και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.

Στο κείμενό του o αποπεφθείς από την ομάδα της πλειοψηφούσας παράταξης Δ.Δίου-Ολύμπου κ. Μυλωνέρος Δ. (και εντέχνως μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο) προσάπτει κατηγορίες σε Δημοτικούς Συμβούλους (εννοώντας εκείνους που ψήφισαν τον προϋπολογισμό της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.) λέγοντας ότι προκαλούν το κοινό αίσθημα «ψηφίζοντας ένα τέτοιο προκλητικό προϋπολογισμό επιχείρησης».

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ Ή ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.