Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΠΟ ΠΑΣΕΓΕΣ ΓΙΑ ΕΑΣ....


Προς
ΕΑΣ Πιερίας



Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Διευθυντή,

Παρά τις επανειλημμένες επιστολές μας, που σας γνωρίσαμε με τα από 22.6.2011 και 27.6.2011 έγγραφά μας, διαπιστώνεται ότι συνεχίζονται οι έγγραφες καταγγελίες από παραγωγούς οι οποίοι διαμαρτύρονται ...για την επιβάρυνσή τους εκ μέρους σας  για τη συμπλήρωση και τη καταχώρηση των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσής τους για το έτος 2011.  Επειδή δεν έχει συμμορφωθεί η Ένωσή σας, είμαστε υποχρεωμένοι να εισηγηθούμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη διακοπή του πληροφοριακού προγράμματος της Πύλης Εισόδου της Ένωσής σας.
Κρίνονται επίσης απόλυτα αναγκαία τα εξής:

1) Να επιστρέψετε  άμεσα τα παρακρατηθέντα ποσά στους παραγωγούς και να μας κοινοποιήσετε τα εντάλματα επιστροφής προς αυτούς.

2) Προκειμένου να μην αποβληθεί οριστικά η Ένωσή σας από τις εργασίες του αναφερόμενου έργου είναι απαραίτητο να δοθεί στον ημερήσιο τύπο της περιοχής σας, προς δημοσίευση, η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ανακοίνωση

Από την ΕΑΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι κανένας παραγωγός δεν θα επιβαρύνεται για την υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσής του, που θα παραλαμβάνεται τόσο από τα συνεργεία της ΄Ενωσης όσο και από τα Κεντρικά της Γραφεία εντελώς δωρεάν. Δηλώνεται από την Ένωση ότι σε όλους τους παραγωγούς θα επιστραφούν άμεσα τα ποσά που παρακρατήθηκαν για την υποβολή της αίτησής τους.
Ο Πρόεδρος”

Το απόσπασμα της δημοσίευσης αυτής στον τοπικό τύπο και στα ΜΜΕ της Πιερίας πρέπει να μας αποσταλεί άμεσα.

Ο Υπεύθυνος Έργου και
Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ


Γιάννης  Τσιφόρος

Επισυναπτόμενα: πέντε  (5) έγγραφες καταγγελίες παραγωγών

Κοινοποίηση: κ. Α. Καπρέλη, Πρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ