Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες στη λίμνη της Καστοριάς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην κατηγορία παίδων-κορασίδων που συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος συμμετοχών αλλά και θεατών από όλη την Ελλάδα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πραγματοποίησε αξιοσημείωτα καλή εμφάνιση, αφού και οι 9 αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν επέστρεψαν με ένα μετάλλιο στις αποσκευές τους.

Αναλυτικότερα το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο κατέκτησαν οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς, Καζάκου Κιπριάν, Ζέρβας Ειρηναίος , Μπικογιάννης Γιάννης και Μπικογιάννης Στέργιος, στην τετράκωπο με πηδαλιούχο,οι οποίοι αφού το Σάββατο στον προκριματικό τερμάτισαν πρώτοι και προκρίθηκαν απευθείας στους έξι, την επόμενη μέρα στον τελικό με μια πολύ δυνατή κούρσα, κατάφεραν να κάνουν και τον καλύτερο χρόνο που έχει γίνει(6΄.40’’). Το προηγούμενο ρεκόρ στο συγκεκριμένο αγώνισμα(6΄41΄΄)είχε πραγματοποιηθεί το 2007

Επίσης οι αθλητές Τσολόπουλος Αλέξανδρος, Κουνατίδης Δημήτρης, Ρετζούλης Σωτήρης και Κακούρης Νίκος αγωνίστηκαν στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου και κατάφεραν πραγματοποιώντας ένα πολύ δυνατό φίνις στον τελικό να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο τερματίζοντας πίσω από τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και του Ναυτικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Η εμφάνιση της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης του εξασφάλισε την τέταρτη θέση στη βαθμολογία στη κατηγορία παίδων-κορασίδων αλλά και πολλά θετικά σχόλια από τους θεατές των αγώνων.

Τους αγώνες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Μελετλίδης Γιώργος, ο έφορος κωπηλασίας Νικολαΐδης Γιάννης, η έφορος δημ.σχέσεων Παρλίτση Χρυσούλα καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι της κωπηλασίας που βρέθηκαν στην Καστοριά για να στηρίξουν τους αθλητές στην προσπάθειά τους, και πανηγύρισαν τις επιτυχίες τους.