Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι για 400 ευρώ


Με απίστευτη  μανία και αγριότητα, δύο αδίστακτοι ληστές, επιτέθηκαν σε  ιδιοκτήτη πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην Πάτρα και αφού τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι , του πήραν τις εισπράξεις της ημέρας που ήταν 400 ευρώ.
Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, λόγω του ισχυρότατου χτυπήματος που δέχθηκε.
Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην περιοχή Εγκλυκάδα της Πάτρας. Οι αδίστακτοι ληστές φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον άτυχο άνδρα και περίμεναν να κλείσει το πρακτορείο. Το θύμα όπως έκανε κάθε βράδυ επιβιβάστηκε στο μηχανάκι του και κατευθύνθηκε προς στην περιοχή της Εγλυκάδας. Οι δράστες τον ακολούθησαν και αυτοί με μηχανάκι και σε ερημική τοποθεσία του δρόμου,ανάγκασαν τον πράκτορα να σταματήσει. Με αστραπιαίες κινήσεις κατέβηκαν από το μηχανάκι τους και με ένα λοστό του άνοιξαν το κεφάλι.
Στη συνέχεια του πήραν τα 400 ευρώ που είχε πάνω του και το κινητό του τηλέφωνο και τον εγκατέλειψαν λιπόθυμο και αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.
Τον άτυχο άνδρα βοήθησαν μια κοπέλα με ένα μηχανάκι και ένας οδηγός ΙΧ που έτυχε να περάσουν από το σημείο μετά από λίγη ώρα. Παράλληλα, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και τους οικείους.