Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Βαθιά ερωτευμένοι, παντρεύτηκαν μετά από 65 χρόνια, μόλις στα ...81 τους!!!


65 xronia meta gamos Ξαναβρέθηκαν μέσω Διαδικτύου και παντρεύτηκαν μετά από 65 χρόνια!
Με ροζ φόρεμα και ασορτί ταγιέρ και καπέλο εμφανίστηκε η πανευτυχής νύφη στην εκκλησία για να παντρευετεί τον εφηβικό της έρωτα 65 χρόνια αφότου χωρίστηκαν από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.
Βαθιά ερωτευμένοι όταν ήταν έφηβοι, χωρίστηκαν από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, χάθηκαν, πέρασαν 65 ολόκληρα χρόνια μακριά ο ένας από τον άλλο και κατέληξαν να παντρευτούν στα 81 τους, αφότου ξαναβρέθηκαν μέσω … Διαδικτύου! Η ιστορία του Τζον Άκινγκς και της Μέρι Λίνες μοιάζει απίστευτη, κι όμως οι γάμοι τους τελέστηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου, με δόξα και τιμή, παρουσία 200 καλεσμένων.
Οι δυο τους μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά και μεγάλωσαν μαζί από παιδιά. Η φιλία τους εξελίχθηκε σε ένα δυνατό εφηβικό έρωτα που έληξε απότομα όταν εκείνος έγινε 15 ετών και κατατάχτηκε στην βρετανική αεροπορία (RAF), ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο ως μηχανικός αεροσκαφών.
Η επανασύνδεσή τους έγινε όταν η Λίνες δέχτηκε ένα λάπτοπ ως δώρο για τα 81α της γενέθλια. Όταν συνδέθηκε στο ίντερνετ και άρχισε να το χρησιμοποιεί, έλαβε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο από τον Άκινγκς, που την είχε αναζητήσει μέσω Διαδικτύου. Αυτή ήταν και η πρώτη επαφή που είχαν μετά από περισσότερο από μισό αιώνα και πολύ γρήγορα, η παλιά τους σχέση αναθερμάνθηκε.
«Αρχικά, φοβόμουν πολύ να τον συναντήσω επειδή είχα τόσες πολλές ρυτίδες, όμως η κόρη μου είπε ότι κι εκείνος θα έχει ρυτίδες. Χαίρομαι πολύ που ξαναβρεθήκαμε, γιατί είναι πάντα πολύ όμορφος. Πάντα ήταν. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο Τζον είχε δακρύσει, καθώς πλησίαζα στον άμβωνα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που καταφέραμε να παντρευτούμε μετά από τόσα χρόνια. Νιώθουμε και οι δύο σα να είμαστε και πάλι 21 ετών.», είπε η νύφη, η οποία ήταν χήρα και έχει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της.
«Πιστεύω ότι ήταν γραφτό τους. Οι γονείς τους πάντοτε τους έλεγαν ότι αυτοί οι δύο θα κατέληγαν κάποια μέρα να παντρευτούν. Και τελικά αυτό έγινε.», δήλωσε η 52χρονη κόρη της νύφης, Τζάκι Σμιθ.
Οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού αποφάσισαν να γιορτάσουν την ένωσή τους και τους έκαναν δώρο ένα ταξίδι του μέλιτος στη Σκωτία, ενώ οι νεόνυμφοι θα κάνουν και δεύτερο ταξίδι του μέλιτος την άνοιξη, οπότε και θα κάνουν κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.
Όσο για το μέλλον ; Η νεόνυμφη είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξη. «Ο Τζον κι εγώ θα ζήσουμε ως τα 100, συνεπώς έχουμε ακόμα πολλά χρόνια να ζήσουμε μαζί», λέει.