Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ" ΜΕ ΤΑ ...ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ


Πιο κοντά από ποτέ στην σύλληψη των ληστών με τα καλάσνικοφ βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι αστυνομικές αρχές.
Μετά το βίντεο από κλειστό κύκλωμα στο οποίο φαίνεται καθαρά ένας από τους δράστες από εισβολή σε σπίτι, οι δράστες υπέπεσαν σε ένα ακόμα λάθος.
Συγκεκριμένα, η αδίστακτη συμμορία χρησιμοποίησε ένα αντικείμενο, το οποίο πρόδωσε την ευρύτερη περιοχή στην οποία έχουν βρει καταφύγιο.
Πλέον, οι έρευνες των ανθρώπων της αστυνομίας στην εν λόγω περιοχή είναι συγκεκριμένες και στοχευμένες.

Πάντως, όταν οι αστυνομικοί εντοπίσουν με βεβαιότητα τους άγριους κακοποιούς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι δράστες είναι βαριά οπλισμένοι με οπλοπολυβόλα καλάσνικοφ και όπως όλα δείχνουν, δεν θα διστάσουν να πυροβολήσουν.
Ωστόσο, οι αξιωματικοί της ασφάλειας είναι πλέον πεπεισμένοι πως το πολύ σε τρεις βδομάδες θα είναι σε θέση να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ληστές, οι οποίοι προχθές εισέβαλλαν σε διαμέρισμα στην Γλυφάδα και βίασαν μια νεαρή μητέρα.
Ο τρόπος δράσης των κουκουλοφόρων
Η συμμορία μέχρι στιγμής ακολουθεί τον ίδιο τρόπο δράσης. Ξημερώματα, εισβάλουν τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι φορούν γάντια, συνήθως από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα, σε σπίτια χωρίς συναγερμό, κυρίως στα βόρεια και νότια προάστια και με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιού αρπάζουν χρήματα, κοσμήματα και αυτοκίνητα.
Οι αστυνομικοί μάλιστα πιστεύουν, ότι οι επιθέσεις είναι περισσότερες από επτά, ενώ όπως λένε, δεν αποκλείεται να υπήρξε και σε άλλη ληστεία κρούσμα σεξουαλικής κακοποίησης, όπως στην Γλυφάδα, αλλά τα θύματα για ευνόητους λόγους δεν το έχουν καταγγείλει...
Αστυνομικοί της ασφάλειας με μπλόκα, περιπολίες αλλά και «παγίδες», προσπαθούν να συλλάβουν την συμμορία των κουκουλοφόρων, αφού όπως λένε, είναι άκρως επικίνδυνοι και πρέπει να εντοπιστούν πριν «ξαναχτυπήσουν», πριν ακόμη ένας πολίτης ζήσει τον εφιάλτη, ξυπνώντας με ένα καλάσνικοφ πάνω από το κεφάλι του...