Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ!




Κότες πτηνοτροφείου. Αμα σας ρωτήσουν γιατί, να τους πείτε ότι στη Θεσσαλονίκη, οι μόνοι που κατέβηκαν στο δρόμο να δείξουν στον πρωθυπουργό τη δυσαρέσκεια τους, ήταν οι ταξιτζήδες (από όλη την Ελλάδα), οι Ηρακλειδείς, ο Λευκός πύργος και τα....






αριστερά κόμματα. Οι μεν λευκοπυργιώτες, με την καταπληκτική τους συνέλευση, είχαν αποφασίσει να καλέσουν τον κόσμο στις 15:30 στο λευκό πύργο (για να αποκλείσουν το Τζέφρυ). Στις 19:00, είχαν κουραστεί όλοι τόσο που πήγαν σπίτια τους. Οι Ηρακλειδείς, για να αναδείξουν το φλέγον θέμα του υποβιβασμού του Ηρακλή, έκαψαν έναν κάδο, πέταξαν μερικές φωτοβολίδες και πήγαν ικανοποιημένοι σπίτια τους.

Οι ταξιτζήδες, έφαγαν μερικά χημικά, αλλά δε μάσησαν. Συνέχισαν τον αγώνα τους, προειδοποίησαν το Τζέφρυ ότι δε θα τους πάρει τις άδειες, (τίποτε άλλο δεν τους απασχολεί) και έφυγαν ήσυχοι ότι η απειλή τους θα πιάσει τόπο.

Οι φοιτητές καμιά 5.000, έκαναν παρέλαση μπροστά από την κάτω πύλη και έφυγαν ικανοποιημένοι να πιουν κανένα κρασάκι και να παίξουν με τις κιθάρες τους. Οι κουκουέδες, ακολουθούμενοι από τους επαναστάτες του σύριζα και του ανταρσία, παρέλασαν και αυτοί μπροστά από την πύλη καθ' οδόν για τις καφετέρειες της Αριστοτέλους.

Τι κι αν φωνάζαμε με τη ντουντούκα "που πάτε ρε παιδιά;" ή "ποιος σας έβγαλε βόλτα ρε παιδιά;". Απτόητοι αυτοί συνέχισαν τη μεγαλειώδη παρέλαση προς τις καφετέρειες. Στο τέλος μείναμε καμιά τριακοσαριά απλοί πολίτες, που μην έχοντας τι άλλο να κάνουμε, πιάσαμε με τη ντουντούκα τη συζήτηση με τα ματ.

Σας ενημερώνω ότι δεσμεύτηκα εκ μέρους του Ελληνικού λαού ότι αν οι ματατζήδες αλλάξουν στρατόπεδο και αντί να προστατεύουν τη χουντική κυβέρνηση προστατεύουν το λαό, όταν θα πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας θα ορίσουμε τον κατώτερο μισθό αστυνομικού στα 1.800 ευρώ επι δέκα τέσσερις μισθούς. (Δεν φάνηκε να τους συγκινεί η προσφορά μας).

Μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων, πήραμε το δρόμο για το σπίτι...

Στις ειδήσεις, είδα μεγαλόπνοους τίτλους ειδήσεων για τα "εκτεταμένα επεισόδια" και τις "μάχες στην έκθεση" που έδωσαν - προφανώς κάποιοι άλλοι - αόρατοι σε εμένα - διαδηλωτές. Τις κότες, δε χρειάζεται να τις δείρεις. Τους λες απλώς ότι θα φέρεις 5.000 μπάτσους από την Αθήνα, ότι θα βάλεις ελεύθερους σκοπευτές στα κτίρια και ότι θα τους καταβρέξεις με κανόνι, και αυτό αρκεί.
Οι κότες θα κάτσουν σπίτι.
ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ