Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ . Μέχρι το πρωί γλεντούσαν στο Αιγίνιο

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες χθες βράδυ στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα, πέμπτη μέρα των ετήσιων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Αιγινίου ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και η οικονομική συμπαράσταση προς τον σύλλογο σε περίοδο οικονομικής κρίσης

δείχνουν την θέληση να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και τις επόμενες χρονιές, μένοντας μακριά από την αδιαφορία κάποιων.

Η Τσίκνα από τα λουκάνικα Αιγινίου στην υπαίθρια ταβέρνα που στήθηκε να εξυπηρέτηση τον κόσμο, η λαϊκή και η παραδοσιακή μουσική και ο χορός κράτησαν στην πλατεία τους Αιγινιώτες μέχρι το πρωί.

Η πλατεία χθες βράδυ ήταν ένα προμήνυμα για το τι θα ακολουθείση στην εμποροπανήγυρη του Αιγινίου τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα Κυριακή τελευταία μέρα των εκδηλώσεων ο σύλλογος και η περιβαλλοντική οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, προσκαλούν τα παιδιά στις 5.30 το απόγευμα, να μάθουν για το περιβάλλον και παίξουν με την περιβαλλοντική οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Και στις 9 το βράδυ οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με ‘’βραδιά θερινού κινηματογράφου,, προβολή ταινίας από τον Ελληνικό κινηματογράφο.

Κορυφή