Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ...ΠΑΣΟΚ - "το κόμμα που ψήφισαν τόσοι Έλληνες, οι αρχές στις οποίες πίστεψαν, και τις οποίες στήριξαν, δέν ήταν ούτε το ξεπούλημα της χώρας μας, ούτε η χουντική αστυνομική βία."

Ο φοιτητής Νομικής, Σπύρος Παπαδάς καταθέτει τις απόψεις του για την κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ:


Είμαι βέβαιος οτι το κόμμα που ψήφισαν τόσοι Έλληνες, οι αρχές στις οποίες πίστεψαν, και τις οποίες στήριξαν, δέν ήταν ούτε το ξεπούλημα της χώρας μας, ούτε η χουντική αστυνομική βία. Ήταν ένας λαός προδομένος απο μια ανάλογη κυβέρνηση, δολοφονικής κρατικής καταστολής, ξεδιάντροπης αντιλαϊκής πολιτικής και διαφθοράς, που ζητούσε απελπισμένα την αλλαγή.
Ντροπή σε όλους αυτούς, που κατέστρεψαν το όραμα της 3ης του Σεπτέμβρη και έπαιξαν παιχνίδια στην πλάτη του κινήματος. Ντροπή , που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου, για να εξυπηρετήσουν εαυτούς και υμέτερους. Ακόμη τραγικότερο είναι το γεγονός ότι διώχνουν την υγιή νεολαία απ'την πολιτική και την ωθούν σε αντιδημοκρατικές λογικές αντάρτικου πόλης ή ακόμη χειρότερα, στους συμμορίτες της ακροδεξιάς που δέρνουν τυφλά εξαθλιωμένους μετανάστες. Σπέρνουν ανέμους και αναμφίβολα θα θερίσουν θύελλες.
Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι σύμμαχος του λαού, όχι των αγορών και του ΔΝΤ.
Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να σέβεται τη δημοκρατία και τα ιδεώδη της 3ης του Σεπτέμβρη.
Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι προστάτης και σύμμαχος του πολίτη. Όχι του ασφαλίτη.
Σπύρος Παπαδάς
Γ'Ετος Νομικής ΔΠΘ