Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τα ενδιαφέροντα της ιστοσελίδας της πρώην Νομαρχίας και νυν Αντιπεριφέρειας Πιερίας www.pieria.gr



Χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας   στην πρώτη σελίδα του site pieria.gr
ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ


Φίλες και φίλοι,
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Έναν δικτυακό τόπο που αγαπάτε και στο μέλλον θα έχετε πολλούς λόγους να επισκέπτεστε καθημερινά.
Μια νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει. Μια εποχή μεγάλων αλλαγών και δημιουργικών προκλήσεων που όλοι εμείς, ως Περιφερεια κή Ενότητα Πιερίας και ως αναπόσπαστο κομμάτι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα.

Επίκεντρο σε αυτή μας τ ην προσπάθεια είναι ο πολίτης και η εξυπηρέτηση των αναγκών του. Ο πολίτης της Πιερίας που επιθυμεί καθημερινή επικοινωνία με τους φορείς της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ώστε να μπορεί να εκφράζει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς του. Ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο αγρότης, ο επιχειρηματίας που αναζητούν έγκυρη ενημέρωση και ενεργό συμμετοχή στις εξελίξεις και τα αναπτυξιακά προγράμματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τους κλάδο. Ο επισκέπτης της Πιερίας που αναζητά χρήσιμες πληροφορ ίες για τον φυσικό πλούτο και τις τουριστικές υποδομές του νομού. Ο εκπρόσωπος των Μ.Μ.Ε. που χρειάζεται άμεση πληροφόρηση για όλες τις δράσεις της νέας περιφερειακής αρχής.

Η ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποτελεί ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας μας με τον πολίτη. Ένα εργαλείο που θα εμπλουτίζουμε και θα βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα, με στόχο να κάνουμε τη σχέση μας όλο και πιο άμεση, πιο φιλική, πιο αποτελεσματική.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Καλώς ήρθατε στην Πιερία.
Καλή σας περιήγηση!

Σοφία Μαυρίδου
Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας