Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2011


Mε όχημα αγαπημένες μουσικές και τραγούδια από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο, μια μοναδική μουσική παράσταση παρουσίασε - στο πλαίσιο των «Αικατερινείων» - η Ορχήστρα Νέων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Οι φίλοι της μουσικής που το βράδυ της περασμένης Κυριακής κατέκλυσαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Φώτιος» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλά και εξαιρετικά ακούσματα, που ακόμη και σήμερα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα, η μουσική επένδυση μεγάλων και διαχρονικών δημοφιλών ταινιών, βρέθηκε στο επίκεντρο της βραδιάς. Ειδικότερα παρουσιάστηκαν συνθέσεις των E. Morricone, M. Jarre, N. Rota, H. Mancini, N. Piovani, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Β.Τσιτσάνη, Γ.Ζαμπέτα, Μ.Χιώτη, Μ.Λοίζο, Μ.Πλέσσα κ.α.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Π.Α.Π. Γιώργος Κυριακίδης, ο οποίος απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Χαράλαμπο Ναβροζίδη, για την συμμετοχή της ορχήστρας στα φετινά «Αικατερίνεια».

Εξάλλου, συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μουσικής βραδιάς για τις άοκνες προσπάθειές τους, που έχουν πάντα ως στόχο το Δημοτικό Ωδείο να πρωταγωνιστεί στην ενδυνάμωση του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού απηύθυναν τόσο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης π.Ιωακείμ Οικονομίκος, όσο και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου.

Την Ενορχήστρωση – Διεύθυνση είχε ο Παναγιώτης Λυμπανοβνός, ενώ την Ορχήστρα Νέων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης αποτελούν συμπολίτες μας μουσικοί, που ασχολούνται δημιουργικά εδώ και χρόνια με το συγκεκριμένο - και όχι μόνο - είδος μουσικής. ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΒΙΟΛΙ:
1.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΙΑ,
2.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥΜΑΡΙΑ,
3.ΘΕΟΔΩΡΟΥΤΑΣΟΥΛΑ
4.ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΤΗΒΟΥΛΑ
5.ΚΟΡΟΒΕΣΗΒΑΓΓΕΛΙΩ
6.ΚΟΥΤΟΥΖΙΔΗΣΔΙΟΝΥΣΗΣ,
7.ΜΟΥΤΣΑΝΑΣΤΕΦΑΝΙΑ,
8.ΠΑΥΛΙΝΑ
ΧΑΜΑΤΙΔΟΥ
9.ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΟΥ
ΜΥΡΤΩ,
10.ΧΑΡΙΣΗΣΘΑΝΑΣΗΣ
11.ΣΔΡΟΛΙΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ:
1.ΚΛΑΠΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
3.ΝΤΑΛΑΜΠΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,(&μαντολίνο)
6.ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,(&μαντολίνο)

ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ
1.ΣΕΦΕΡ ΜΑΡΙΑ, ,

ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ
1.ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ,
2.ΛΙΠΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
3.ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΑΞΟΦΩΝΟ
1.ΓΚΑΤΖΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
2.ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΙΒΑΝ,

ΤΡΟΜΠΕΤΑ
1.ΑΔΕΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
2. ΓΚΡΟΥΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΒΑΣΩ

4.ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ)

ΦΛΟΓΕΡΑ
1.ΜΠΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ,
2.ΜΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΡΣΗ

ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ
1.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ,
ΠΙΑΝΟ :
1..ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ)

ΜΕΤΑΛΛΟΦΩΝΟ
2.ΚΟΤΣΩΝΑ ΦΑΝΗ


ΚΙΘΑΡΑ
1.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,
2.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΗΣ
3.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΣΟ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


ΤΥΜΠΑΝΑ
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ


ΤΡΑΓΟΥΔΙ
1.ΔΗΜΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑΝΑ,
2.ΚΩΤΣΩΝΑ ΦΑΝΗ
3.ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΚΕΛΛΥ

4.ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5.ΤΖΗΚΑ ΜΑΡΙΑ