Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Συνέλευσης συνοικιών Κέντρου, Αστικών και Εργ. Κατοικιών Αγ. Αικατερίνης Κατερίνης.

Με τη συμμετοχή εκατό περίπου συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Νοέμβρη η Λαϊκή Συνέλευση που κάλεσε επιτροπή πρωτοβουλίας κατοίκων των συνοικιών Κέντρου, Αστικών και Εργατικών κατοικιών Αγ. Αικατερίνης.
Το θέμα της συνέλευσης ήταν η οργάνωση του αγώνα, για την κατάργηση του άδικου και βάρβαρου μέτρου είσπραξης χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ και επίσης να μη κοπεί το ρεύμα σε κανέναν συμπολίτη μας, που δεν μπορεί ή δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι, αυτό να γίνει με τη λαϊκή οργανωμένη συλλογική προσπάθεια να καταργηθεί το παραπάνω αντιλαϊκό μέτρο.

Αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση που επεκτάθηκε και σε άλλα προβλήματα της Λαϊκής οικογένειας. (ανεργία, νοσοκομειακή περίθαλψη, προβλήματα παιδείας, φόροι, κλπ)
Το σώμα της Λαϊκή Συνέλευσης υπερψήφισε τη συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Κέντρου, Αστικών, Εργ. Κατοικιών. Ορίστηκε 9/μελής επιτροπή η οποία θα συντονίσει τον αγώνα των κατοίκων των συνοικιών με παρεμβάσεις τόσο στη ΔΕΗ όσο και σε κάθε άλλο αρμόδιο φορέα.
Ομόφωνα αποφασίστηκε, με δυναμική και συλλογική αντιμετώπιση, να περιφρουρήσουμε το δικαίωμά μας στο κοινωνικό αγαθό που λέγεται Ηλεκτρικό Ρεύμα. Να μην επιτρέψουμε τη διακοπή του σε κανέναν που θα το επιχειρήσει και για κανέναν συμπολίτη μας και όχι μόνο σε όσους για στάχτη στα μάτια έχει εξαιρέσει η κυβέρνηση.
Αποφασίστηκε επίσης η πληρωμή του Ηλεκτρικού Ρεύματος ( αφαιρώντας το χαράτσι ) να γίνει Ηλεκτρονικά μέσω τραπεζών και οι αποδείξεις της πληρωμής μαζί με φωτοαντίγραφο του λογαριασμού να κατατεθούν μαζικά από την επιτροπή ή εξώδικα στην ΔΕΗ.
Η Λαϊκή επιτροπή αγώνα Κέντρου- Αστικών- Εργ. Κατοικιών θα συνεδριάσει ξανά την Κυριακή 4/12 στις 11 π.μ. στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης οδός 19ης Μαΐου ( απέναντι από το άγαλμα του Πόντιου) και θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις όσο αφορά τις περεταίρω ενέργειες, καθώς και στη δημοσιοποίηση των ονομάτων και τηλεφώνων των μελών της επιτροπής για την επικοινωνία των συμπολιτών μας μαζί της.
Προς το παρόν για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6979330216-6986647165-6997257481-6985647355

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!



Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Συνέλευσης συνοικιών
Κέντρου, Αστικών και Εργ. Κατοικιών Αγ. Αικατερίνης Κατερίνης