Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πιερικός Αρχέλαος – Ερμής Λαγκαδά


Κώστας Μπεχλιβάνης – αρχηγός της ομάδας:

«Πιστεύω ότι η ομάδα μας αξίζει να είναι πολύ ψηλότερα και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Ελπίζω ο κόσμος να δώσει το παρόν και εμείς να του προσφέρουμε ένα θέαμα αντάξιο των προσδοκιών του»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη

Ένα κρίσιμο παιχνίδι δίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος. Φιλοξενεί στην Κατερίνη και αντιμετωπίζει τον Ερμή Λαγκαδά που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δύο βαθμούς πάνω από τον Πιερικό Αρχέλαο.

Η νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του ΟΦΗ αναπτέρωσε σημαντικά το ηθικό τόσο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, όσο και των φιλάθλων οι οποίοι από τώρα περιμένουν με αγωνία την αναμέτρηση και φυσικά την αποφασιστική δυναμική των Κατερινιωτών παικτών που, με την καθοδήγηση του Δημήτρη Γαλάνη, έδειξαν ότι μπορούν να πετυχαίνουν το στόχο τους.

Οι στιγμές που έζησαν οι φίλαθλοι στον προηγούμενο αγώνα, είναι αυτές οι ωραίες που ένα παιχνίδι μπάσκετ μπορεί μόνο να τις μοιράζει απλόχερα. Έτσι και το ερχόμενο Σάββατο οι Δαμαλής, Ιωακειμίδης, Μαλτέσιος, Μαρμαρινός, Μάρτζος, Μπεχλιβάνης, Μπουρδάνος, Μποχωρίδης, Πανάρας, Σταμπουλής, Φακοπουλίδης και Φουτσιτζής που μετέχουν στη δωδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Λαγκαδά, υπόσχονται την επανάληψη αυτών.

Για τον αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Μπεχλιβάνης, δήλωσε: «Στο παιχνίδι του Σαββάτου η νίκη για μας είναι μονόδρομος. Έτσι το βλέπουμε όλοι μας και έτσι θα αρχίσουμε να βγαίνουμε από τις δύσκολες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Λαγκαδάς έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και γι αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα μας αξίζει να είναι πολύ ψηλότερα και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι με λόγια, αρχής γενόμενης από τον αγώνα του Σαββάτου. Ελπίζω ο κόσμος να δώσει το παρόν και εμείς να του προσφέρουμε ένα θέαμα αντάξιο των προσδοκιών του».