Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση, διότι επιτέλους πριν από λίγες ημέρες τελείωσα με την ψηφιοποίηση όλων των τευχών της σχολικής εφημερίδας καθώς και με τη δημοσίευσή τους σε μορφή flash (ξεφυλλίζεται σαν πραγματική εφημερίδα), έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα σε όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς των μαθητών του σχολείου μας, του 2ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης - πρώην Πολυκλαδικού. Πρόκειται για 24 τεύχη που άρχισαν να εκδίδονται το 1995 και φτάνουν έως τις ημέρες μας, με ένα κενό επτά χρόνων.

Σ’ αυτά πολλοί θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους και θα φέρουν στη θύμησή τους νοσταλγικές στιγμές των νεανικών τους χρόνων, άλλοι θα αναγνωρίσουν συμμαθητές και συμμαθήτριές τους, φίλους και φίλες. Άλλοι θα γνωρίσουν για πρώτη φορά τη δουλειά που γίνεται στο σχολείο μας και ελπίζω να την αγκαλιάσουν. Αξίζει τον κόπο να γίνει πιο γνωστή η προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης να έρθουν πιο κοντά στην κοινωνία, ανοίγοντας ένα παράθυρο επικοινωνίας μ’ αυτή.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανοίγοντας το blog μας (http://enoramathimatos.blogspot.com/) και κάνοντας κλικ στο κάθε τεύχος ξεχωριστά, δεξιά στη στήλη "Ετικέτες", εμφανίζεται το τεύχος με τον τίτλο, π.χ. 1ο Τεύχος Φεβρουάριος 1995, και τη φωτογραφία της πρώτης σελίδας. Με κλικ στον τίτλο και κάνοντας λίγη υπομονή θα εμφανιστεί η εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή και θα ξεφυλλίζεται με κλικ στην κάτω δεξιά γωνία της.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΑΝΙΑΔΗΣ