Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης

Σχετικά με τη δήλωση του καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ Φώτη Βασιλόπουλου στην εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων» που αναφέρεται σε …απροκάλυπτα χτυπήματα από αθλητή του Πιερικού Αρχελάου κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, το Γραφείο Τύπου του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος δηλώνει ότι:

«Το παιχνίδι του αντιπερισπασμού είναι παλιό, παρωχημένο και εν τέλει καλό είναι να μη μιλάμε μόνο και μόνο για τη δημιουργία επικοινωνιακών παιχνιδιών και για να δικαιολογήσουμε καταστάσεις. Η στοχοποίηση του καλαθοσφαιριστή μας Δημήτρη Μαρμαρινού είναι εντελώς αβάσιμη και μάλιστα όταν πρόκειται για έναν αθλητή με πολύχρονη παρουσία στα ελληνικά και διεθνή παρκέ».

Ενημερωτικά, στη δήλωσή του ο Φώτης Βασιλόπουλος, αναφέρει: «Όπου παίζουμε, στόχος των αντιπάλων είναι να με χτυπήσουν. Με έχουν βάλει στο στόχαστρο. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Πιερικό, όπου ο Μαρμαρινός μού έκανε δύο αντιαθλητικά φάουλ και οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα. Και κανένας δεν μιλάει. Είδαμε το βίντεο και πάθαμε όλοι σοκ. Ήταν απροκάλυπτα τα χτυπήματα. Και σε προηγούμενα παιχνίδια συνέβαινε το ίδιο. Πρέπει με κάποιο τρόπο να σταματήσει, διότι αυτό δεν είναι μπάσκετ».