Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα φιλοξενεί το Επιμελητήριο Πιερίας

Σε δυναμική προβολή της Πιερίας ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού προχωρά στις απαρχές του νέου έτους το Επιμελητήριο Πιερίας με μια σημαντική απόφαση για φιλοξενία δημοσιογράφων από όλη την Ελλάδα, το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου.

Το Επιμελητήριο Πιερίας αποφάσισε να προχωρήσει σε στοχευμένες και άμεσες ενέργειες για την ανάδειξη και προβολή της Πιερίας ως τουριστικού προορισμού όλο το χρόνο. Έτσι, διοργανώνει τη φιλοξενία και ξενάγηση των εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης στα τουριστικά θέλγητρα της Πιερίας με ιδιαίτερη έμφαση στον ορεινό – εναλλακτικό τουρισμό που προσφέρει η περιοχή μας. Ο Όλυμπος και τα Πιέρια είναι τα σημεία αναφοράς αυτού του τριημέρου, που ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2012. Ήδη η ανταπόκριση των δημοσιογράφων στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου είναι εντυπωσιακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου Πιερίας στηρίζουν οι τουριστικοί φορείς και επαγγελματίες της Πιερίας με τους οποίους υπάρχει στενή συνεργασία ώστε να δοθεί άριστη φιλοξενία για την προώθηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Το Επιμελητήριο Πιερίας έχει έναν και μόνο στόχο: τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης. Όλοι πιστεύουμε ότι η Πιερία είναι μια περιοχή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε τουριστικά θέλγητρα από άλλες περιοχές. Με αυτή την πρωτοβουλία μας θέλουμε να αναδείξουμε αυτά τα πλεονεκτήματα. Πιστεύουμε στην Πιερία και τις προοπτικές της. Επενδύουμε και στηρίζουμε με πράξεις τον τόπο μας. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε δημοσιογράφους από όλη τη χώρα και θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μαζί τους», τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.