Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ……….

Λίγο καιρό νωρίτερα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, αρκετές διαμαρτυρίες γονέων και εργαζομένων, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ).

Από την μία μεριά οι γονείς διαμαρτύρονταν για τα παιδιά τους, που δεν γίνονται δεκτά στους παιδικούς σταθμούς, γιατί δεν υπήρχε προσωπικό, ή για την απουσία θέρμανσης (λόγω έλλειψης χρημάτων όπως τους είπανε).

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν γιατί τους είχαν αφήσει απλήρωτους από τον Ιούλιο.

Με λίγο ψάξιμο στο Διαύγεια (σπουδαίο εργαλείο), ανακαλύπτει κανείς, ότι οι Δημοτικοί μας Άρχοντες, ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο να τα έχουν καλά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρά με τους γονείς και τους εργαζόμενους.

Για παράδειγμα η απόφαση 34/2011, 8/11/2011 του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΔΗΚ, που πληρώνει σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς τα παρακάτω ποσά.

ΔΕΡΜΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΟΣΟ

69

7/6/2011

265,68

ΚΟΡΟΜΗΛΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΟΣΟ

6558

7/11/2011

531,36

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΗΧΟΥ

75

30/6/2010

3.630,00

Δεν γνωρίζω αν τις εφημερίδες τις διαβάζει ο Πρόεδρος της επιχείρησης, οι υπάλληλοι, ή τις βάζουν κάτω από τις καρέκλες τους για να φαίνονται ψηλότεροι αλλά τα τηλεοπτικά σπότ τι στην ευχή τα χρειάζονται;

Αν η επιχείρηση έχει οικονομικό πρόβλημα όπως λένε που βρίσκουν τα χρήματα να πληρώνουν και διαφημίσεις ;

Ο Αυτόχθων

Υ.Γ. Κύριε Δήμαρχε και κ. Πρόεδρε της ΔΗΚΕΔΗΚ, την επόμενη φορά που θα ξεμείνουν από θέρμανση οι σταθμοί της επιχείρησης ή οι απλήρωτοι υπάλληλοι κάνουν στάση εργασίας εμείς πλέον θα γνωρίζουμε το γιατί…