Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 29 ΚΑΙ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Σάββατο31-1-2011

Ενα πανέμορφο ποδοσφαιρικό διήμερο έζησαν μικροί ποδοσφαιριστές στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣστις αθλητικές εγκαστατάσεις του Νέου Κεραμιδίου. Συμμετείχαν πάνω απο 200αθλητές και οκτώ Ακαδημίες ποδοσφαίρου απο την Πιερία και εκτός.

Οι αγώνες κράτησαν δύο ημέρες και με τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιρικών τμημάτων ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ.

Συμμετείχαν οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΓΙΩΤΣΑΣ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΛΙΤΣΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Διεξήχθησαν πολλοί αγώνες, με συμμετοχές των ομάδων, με πολλά παιδιά και φιλάθλους να παρακολουθούν το διήμερο αυτο πολύ καλό ποδόσφαιρο που απέδωσαν οι ποδοσφαιριστές όλων των ακαδημιών που συμμετείχαν.

Υ.Γ η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ 4ΗΜΕΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

- ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΥΤΟ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.