Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Να φορέσουν τα εσώρουχα της πιο διάσημης φίρμας και να γίνουν για μία έστω φορά, οι «Άγγελοι» της.

ΧΑΪΝΤΙ ΚΛΟΥΜ
Από τους πιο διάσημους «αγγέλους» υπήρξε η Χάιντι Κλουμ. Εξάλλου, η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της στην Victoria’s Secret κι έτσι έγινε γνωστή.
Μητέρα τεσσάρων παιδιών η Χάιντι Κλουμ τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν το 2009 (και λίγο μετά τη γέννηση του τέταρτου απιδιού) επέστρεψε για ένα γκεστ ως «άγγελος» της Secret και το σώμα της ήταν απλά καταπληκτικό. Εξάλλου, το διαπιστώνουμε από τη φωτογραφία.


ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΕΡ
Στο νέο «αίμα» της εταιρείας και από τα πιο διάσημα μοντέλα της είναι η Μιράντα Κερ. Είναι «άγγελος» από το 2007 και είναι το πρώτο μοντέλο από την Αυστραλία που κατέκτησε αυτή τη θέση. Μεγαλεία.
Η καριέρα της ως «άγγελος» της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για άλλες δουλειές, με αποτέλεσμα την περασμένη χρονιά η Μιράντα Κερ να συγκαταλέγεται στη λίστα με τα δέκα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου.


ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ
Ακόμη ένα μοντέλο από την Βραζιλία που έβαλε... φτερά. Η Αντριάνα Λίμα έγινε «άγγελος» το 2000 κι ενώ ήταν μόλις 19 χρονών. Κι ενώ εκείνη τότε διατυμπάνιζε ότι είναι παρθένα, ο κόσμος θαύμαζε τα κάλλη της με τα σέξι εσώρουχα.


ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΥΡΚΟΒΑ
Υπήρξε από τα πιο διάσημα μοντέλα της Victoria’s Secret και από τους πιο σέξι «αγγέλους» της. Το τοπ μοντελ σκόρπισε μεγάλη θλίψη όταν ανακοίνωσε ότι βγάζει... τα φτερά, αλλά ευτυχώς κάνει κάποια γκεστ, οπότε ο κόσμος μπορεί και την χαίρεται.