Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Να φορέσουν τα εσώρουχα της πιο διάσημης φίρμας και να γίνουν για μία έστω φορά, οι «Άγγελοι» της.

ΝΤΟΥΤΖΕΝ ΚΡΟΣ
Από τα πιο διάσημα μοντέλα της εταιρείας είναι η Ντούτζεν Κρος από την Ολλανδία. Ξανθιά με μπλε μάτια είναι για πολλούς ένας al time classic… άγγελος. Με ή χωρίς φτερά.


ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΝΚΧΟΥΤ
Το μοντέλο από την Λευκορωσία, Μαρίνα Λινκχουτ περπάτησε για πρώτη φορά ως «άγγελος» το 2008, ενώ συμμετείχε και το 2009. Κι αν κρίνουμε από τα προσόντα της, έχει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα με τα... φτερά!


ΣΕΛΙΤΑ ΕΜΠΑΝΚΣ
Το μοντέλο από τους Κέιμαν Νήσους, υπήρξε «άγγελος» από το 2005 έως το 2008 και μάλιστα με επιτυχία, που της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για τη διεθνή μόδα.


ΜΑΡΙΣΑ ΜΙΛΕΡ
Ο πιο διάσημος «άγγελος» αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από την Μαρίσα Μίλερ. Στην Victoria’s Secret βρίσκεται από το 2002, ενώ «φτερά» απέκτησε το 2007 κι έκτοτε δεν τα αποχωρίζεται.
Η Μαρίσα Μίλερ θεωρείται από τα πιο σέξι μοντέλα σε όλο τον κόσμο και σε σχετικές λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες κρατάει δυναμικά τις πρώτες θέσεις. Καθόλου τυχαία.


ΙΖΑΜΠΕΛ ΓΚΟΥΛΑΡΤ
Το μοντέλο από την Βραζιλία υπήρξε «άγγελος» από το 2005 έως το 2008. Μετά έγινε «μούσα» του Αρμάνι, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Οίκους μόδας. Το 2009 συμμετείχε ως γκεστ στην επίδειξη της Secret φορώντας πάλι τα «φτερά» της.