Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Λαχτάρησε στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο Νίκος Στραβελάκης, καθώς έλκηθρο παρέσυρε και τραυμάτισε τον 5χρονο γιό του!


Ο άνκορμαν του Mega βρισκόταν οικογενειακώς στο... Μαίναλοκαι δεν φανταζόταν ποτέ την περιπέτεια που θα ζούσε.


Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εφημερίδα «Espresso», το πρωί της Δευτέρας πήγε με την γυναίκα και τον γιό του στο χιονοδρομικό, όπου νοίκιασαν έλκηθρο για τον μικρό. «Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη της πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατέβηκε σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας, παρασύρει το γιο μας. Τα πόδια του έλκηθρου βρέθηκαν στα πόδια του και το τιμόνι στην κοιλιά του. Το παιδί εκτοξεύτηκε και έπεσε στο χιόνι, σφαδάζοντας από τον πόνο», προσθέτει.


Σοκ έπαθε ο παρουσιαστής, καθώς, όπως λέει, νόμιζε πως τσακίστηκαν τα πόδια του παιδιού.


Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι το ότι το άλλο έλκηθρο οδηγούσε ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο ο παππούς και η γιαγιά το είχαν αφήσει δίχως επιτήση για να πιούν τον καφέ τους. «Πώς κάνετε έτσι; Παιδί είναι και παίζει», είπαν στον Νίκο Στραβελάκη, που πήγε να βρει τους κηδεμόνες του κοριτσιού όσο η γυναίκα και ο γιός του περίμεναν το ασθενοφόρο.


Ο παρουσιαστής επεσήμανε στους παππούδες του κοριτσιού πως δεν πρέπει να το αφήνουν χωρίς επίβλεψη στην χιονοδρομική πίστα και εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν, με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία, η οποία οδήγησε στο τμήμα την μητέρα του παιδιού.


Στο μεταξύ, ο κ. Στραβελάκης πήγε με τον γιό του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 5χρονος δεν έχει κάτι σοβαρό. Αφού βγήκαν, ο άνκορμαν μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου η μητέρα του κοριτσιού ζήτησε συγνώμη και εκείνος δεν της υπέβαλε μήνυση.