Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

η κα Διαμαντοπούλου δέχθηκε τις αποδοκιμασίες με μαύρους σταυρούς και συνθήματα, κατά της κυβέρνησης και της Τρόικας...



Δεν το περίμενε η Άννα Διαμαντοπούλου, πως κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Βυζαντινό Μουσείο Αθηνών, με αφορμή την έκθεση του καθηγητή Ε. Βαρλάμη με τίτλο «Άγιον Όρος», θα δεχόταν επίθεση με ...σταυρούς!

Αυτό τον τρόπο επέλεξαν οι... φοιτητές και σπουδαστές, για υποδοχή στην υπουργό, καθώς μόλις έφτασε η υπουργική Mercedes, η κα Διαμαντοπούλου δέχθηκε τις αποδοκιμασίες με μαύρους σταυρούς και συνθήματα, κατά της κυβέρνησης και της Τρόικας...

Πάντως η υπουργός Παιδείας , κράτησε την ψυχραιμία της και σε δηλώσεις της επεσήμανε ότι «ο στόχος και οι προσπάθειες της κυβέρνησης για το επόμενο τρίμηνο είναι σαφείς: είναι να παραμείνουμε στο ευρώ σε μια φλεγόμενη περιοχή, σε μια φλεγόμενη εποχή. Είναι προϋπόθεση για να μπούμε ξανά στη διαδικασία της ανάπτυξης. Είναι το διακύβευμα στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι.»

Όσον αφορά την έκθεση που επισκέφθηκε, είπε: «Είμαστε σήμερα εδώ με γυναίκες εκπαιδευτικούς για να ξεναγηθούμε και να θαυμάσουμε το μεγάλο θησαυρό του Αγίου Όρους. Σε μια εποχή βαθιάς κρίσης, αντλούμε όλοι αυτοπεποίθηση από τις ρίζες και τους θησαυρούς μας. Ένας τέτοιος θησαυρός είναι και το Άγιον Όρος και ό,τι αυτό εμπνέει όπως δείχνει η σημερινή έκθεση».