Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ





Οι ασφαλιστές της Πιερίας έκοψαν την πίτα τους στο Mediterranean Village Hotel & Spa

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο εστιατόριο Paprica του ξενοδοχείου Μediterranean Village & Spa στην Παραλία Κατερίνης η κοπή πίτας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τ. Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης και εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Θανάση Παπαγεωργίου και κ. Κώστα Κουκοδήμου, οι οποίοι και ευχήθηκαν ότι καλύτερο στα μέλη του κλάδου.

Ο Έφορος του Συλλόγου και Συντονιστής Δ/ντής Περιφ. Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης, κ. Θανάσης Τζήμας πέραν των καθιερωμένων ευχών, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που το 2007 είχαν το όραμα να συγκροτήσουν αυτόν το Σύλλογο και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Βασιλειάδη, τον αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Παππά καθώς και τον κ. Τσίτζα ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την ουσιαστική του συμβολή στην επανασύσταση του συλλόγου καθώς και στην οικονομική ενίσχυση που πρόκειται να υλοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών, από την πλευρά του Επιμελητηρίου. Κλείνοντας, προχώρησε σε λεπτομερή ενημέρωση των ασφαλιστών και πρακτόρων της Πιερίας για τις εξελίξεις στον χώρο των ασφαλειών.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας κ. Μιχάλης Βασιλειάδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της σύστασης του συλλόγου και προχώρησε στην κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τέλος, ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Καρασαββίδης ανακοίνωσε πως η διοίκηση του Συλλόγου πρόκειται να προχωρήσει λίαν συντόμως στην διεξαγωγή ενός ενημερωτικού σεμιναρίου, στις 15 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Πιερίας, με θέμα τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην ασφαλιστική αγορά.