Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΞΕ.Π. ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ



Η Ε.ΞΕ.Π. στο πλαισιο συνεργασίας με τα μέλη της και τους τοπικούς φορείς, πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Παραλία Κατερίνης την Παρασκευή 27-01-2012 στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα Δ.Σ. των Ξενοδόχων Παραλίας, της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής, της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΚΑΤ , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών Παραλίας, ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παραλίας και πλήθος μελών όλων των φορέων.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ηταν η παρουσία της Πιερίας στις τουριστικές εκθέσεις που ξεκινούν άμεσα, η δημιουργία ενιαίου εντύπου και η επιτακτική ανάγκη σύστασης κοινού φορέα τουριστικής προβολής. Στη συνέχεια της συνάντησης έγιναν αναφορές από τα μέλη και τους τοπικούς φορείς σε προβλήματα που απασχολούν τους οικισμούς Κορινού, Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής. Τοποθετήσεις επί των βασικών θεμάτων συζήτησης έκαναν οι κοι Βειδαμενίδης, Καρτσιώκαλης, Συνδικιώτης, Χαρίσης, Καλπακίδης, Μελετλίδης και Ρέχας.

Κοινό συμπέρασμα της συγκέντρωσης ήταν η συμφωνία όλων των παραβρισκόμενων για συνένωση των δυνάμεων όλων των φορέων προς την υλοποίηση της πρότασης της Ε.ΞΕ.Π. δημιουργίας οργανισμού τουριστικής προβολής του τόπου μας.

Τέλος το Δ.Σ της Ε.ΞΕ.Π. ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου MEDITERRANEAN VILLAGE. για τη διάθεση της αίθουσας για τη συνεδρίαση.