Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»






Ευχές για μια δημιουργική χρονιά αντάλλαξαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης για την κοπή της πίτας, πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου Κρητών Ν. Πιερίας “ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου, παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων(ακόμα και από γειτονικούς νομούς).

Ξεχωριστό φόντο στην κεντρική σκηνή της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσία μελών των χορευτικών τμημάτων με τις παραδοσιακές στολές της Κρήτης, ενώ δεν έλειπαν οι γνώριμοι μουσικοί ήχοι και τα πατροπαράδοτα εδέσματα της Μεγαλονήσου.

Συμβολικό δώρο δόθηκε σε ένα από τα λιλιπούτεια μέλη του συλλόγου, που ήταν
o τυχερός της εκδήλωσης που βρήκε το φλουρί.

Σε σύντομη αναφορά του κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κων/νος Μανιουδάκης, αφού έκανε μια συνοπτική αναδρομή στα δρώμενα της περασμένης πολιτιστικής περιόδου αναφέρθηκε επιγραμματικά στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και ειδικά σε ό,τι αφορά στην συγκεκριμένη εκδήλωση τόνισε:«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλα τα μέλη και τους φίλους μας, για την αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση και γενικότερα για την ενεργό υποστήριξή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με μεράκι έχοντας πάντα ως στόχο το καλύτερο για τον τόπο μας και τον σύλλογό μας σε κάθε επίπεδο».