Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Πολίτες της Πιερίας:

Την Πέμπτη 12/01/2012 πραγματοποιήθηκε πανελλαδική συγκέντρωση όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων του ΕΚΑΒ παρουσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ στο κτήριο της κεντρικής υπηρεσίας στην Αθήνα.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στο Υ.Υ.Κ.Κ.Α. όπου και συναντηθήκαμε με τον υφυπουργό κ. Τιμοσίδη Μιχ. ο οποίος για μια ακόμη φορά, μας έπεισε ότι πρέπει να συνεχίσουμε την επίσχεση εργασίας αφού δεν ήταν σε θέση να μας δώσει συγκεκριμένες και πειστικές απαντήσεις έστω και προφορικά.

Η αδιαφορία, η κοροϊδία και ο εμπαιγμός των εκλεγμένων πολιτικών αυτής της χώρας δεν έχει σταματημό.

Πολίτες της Πιερίας!!!!!

Συνειδητοποιήστε ότι είμαστε ΜΟΝΟΙ μας πλέον! Γι αυτό, αποφασίσαμε πως η ξεφτίλα τους δεν πρέπει να περάσει έτσι!!!!!

Αποφασίσαμε σαν ενεργοί και αγανακτισμένοι πολίτες της Πιερίας και ταυτόχρονα με την επίσχεση εργασίας, να προβούμε σε μία ενέργεια που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ από μέρους μας.

Αντί να πουλήσουμε την όποια κρατική περιουσία (ασθενοφόρα, ασυρμάτους, καλοριφέρ, καρέκλες, φορεία, οξυγόνα) για να πάρουμε τα χρήματα μας, ακολουθώντας τα αχνάρια των ΑΧΑΙΡΕΥΤΩΝ πολιτικών μας, θα διενεργήσουμε ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια πρώτων βοηθειών προς τους συμπολίτες μας , γιατί.....μαντέψτε!!!!!

Μόνοι μας πλέον θα προσφέρουμε πρώτες βοήθειες ο ένας στον άλλον στο σπίτι, στο δρόμο, στο σχολείο, στην εργασία μας!!!!! Μη σας φαίνεται αστείο!!!!! Αργοπεθαίνει το σύστημα υγείας, τα παιδιά μας δεν τολμάμε να τα πάμε στο σχεδόν εγκαταλελειμμένο Νοσοκομείο μας που τα ντουβάρια που έχτισαν μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας και μαρχάλας στέκουν ανήμπορα να βοηθήσουν μέσα στα χωράφια μακρυά από την πολύπαθη πόλη μας. Κινητοποιηθείτε λοιπόν και ελάτε όλοι στα σεμινάρια για να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας σε εσάς μήπως και αλληλοβοηθηθούμε.

Η πρώτη παρουσίαση στους πολίτες της Πιερίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18/01/2012 και ώρα 10:30 στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.

Για το Δ.Σ.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ