Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει προσεχώς η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης».


ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει προσεχώς η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης». Επίσης, η χορωδία θα συμμετέχει και σε πασχαλινή συναυλία που διοργανώνει η δημοτική χορωδία Τρικάλων. Οι εκδηλώσεις με χρονική σειρά έχουν ως εξής:

1. Συναυλία της τετράφωνης χορωδίας με θέμα αναδρομή στο χρόνο και με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών συνεργασίας αυτής της χορωδίας με τον Μαέστρο Ευθύμη Μαυρίδη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στις 8:00 το βράδυ.
2. Πρώτη παρουσίαση του νεοσύστατου τμήματος παραδοσιακής χορωδίας, με παρουσίαση ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών, υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Μαρίκας Φωτοπούλου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στις 7:00 το βράδυ.
3. Συμμετοχή του παραδοσιακού τμήματος της χορωδίας στην πασχαλινή συναυλία που διοργανώνει η δημοτική χορωδία τού δήμου Τρικκαίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012.