Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ...

Το χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι είναι σχετικά από τα πιο νέα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα και ξεκίνησε την λειτουργία του από το 2001, από τότε βελτιώνεται συνεχώς και σήμερα έχει φτάσει σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, το κέντρο υποδοχής βρίσκετε στα 1400 μετρα και οι πίστες φτάνουν σε υψόμετρο μέχρι τα 1750 με προοπτικές να φτάσουν ακόμα περισσότερο.
Η περιοχή γύρω από το χιονοδρομικό κέντρο κυριολεκτικά είναι σαν πίνακας ζωγραφικής από την ομορφιά που έχει, κατάφυτο από πράσινο, ιδανικός προορισμός για όσους λατρεύουν την φύση, το χιονοδρομικό κέντρο απέχει......
περίπου 35 χιλιόμετρα από την Κατερίνη, 8 χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό, 470 από την Αθήνα, και 105 από την Θεσσαλονίκη, το οδικό δίκτυο είναι αρκετά καλά και σχετικά εύκολη η πρόσβαση, στη περιοχή υπάρχουν πολλά καταλύματα για όλα τα γούστα και τσέπες.
Οι εγκαταστάσεις στο χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι είναι αρκετά σύχρονες με πανέμορφο καινούριο sale, ακόμα υπάρχουν καταστήματα ενοικιάσεις και πωλήσεις εξοπλισμού, σχολες χιονοδρομίας, υπάρχει άνετο parkink και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, ακόμα υπάρχουν 4 αναβατήρες και 6 πιστες συν πιστα για έλκηθρα και Snowboard.
Ακόμα αξίζει το κόπο να επισκεφτείτε τα γύρω χωριά που είναι πανέμορφα και όλα το ένα καλύτερο από το άλλο και να γευθείτε τοπικές σπεσιαλιτέ και καλό κρασί.


elatoxori