Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Δ Η Μ Ο Σ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Πρόσκληση Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το άρθρο 67, παρ. 5, του Ν. 3852/2010 καλείστε να παραστείτε στην έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την του μηνός Μαρτίου έτους 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 μ. μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα, λόγω εκπνοής προθεσμιών :

1. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την Π. Ε. Πιερίας για την υλοποίηση του έργου : «Συντήρηση του οδικού δικτύου Κολινδρού - Παλαιοστάνης» (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας).

2. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την Π. Ε. Πιερίας για την υλοποίηση του έργου : «Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης της παραλιακής οδού στη Νότια είσοδο της Τ. Κ. Μακρυγιάλου» (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας) .

3. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την Π. Ε. Πιερίας για την υλοποίηση του έργου : «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγινίου» (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας).

4. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την Π. Ε. Πιερίας για την υλοποίηση του έργου : «Επισκευή - συντήρηση Σχολικών κτιρίων Δήμου Πύδνας – Κολινδρού» (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας) .

5. Υποβολή αιτήσεως του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για ένταξη στο Σύμφωνο Δημάρχων Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επίτευξη των Ενεργειακών στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως το 2020(Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας) .

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.

Γεώργιος Πολυχρονίδης