Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ...!


Αστέριος Χονδρόπουλος τ.Δήμαρχος, Κων/νος Γιάντσιος τ.αντιδήμαρχος δήμου Ανατολικού Ολύμπου Βασίλης - Χαρούλης



Την επικύρωση του σχεδίου της σύμβασης του 2002,εστω και αν αυτή συμβεί δέκα ολόκληρα χρόνια μετά από την υπογραφή της. Πρότεινε να πάρει απόφαση του Δ.Σ. του δήμου Δίου – Ολύμπου, ο Βασίλης Γιαπουτζίδης Αρχιτέκτων Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. μέλος ΤΕΕ Αρ. Μητ.47868 για να λυθεί το θέμα και να επωφεληθεί ο κόσμος.
Έτσι θα αποφευχθεί ο χαμηλός συντελεστής δόμησης ,και η υψηλή εισφορά σε χρήμα .
Τονίζοντας στη συνέχεια ότι, η πολιτική προστασία δεν είναι αρμόδια , για να παραβρίσκεται σήμερα στην αίθουσα του Δ.Σ., ούτε η υπηρεσία του ΤΟΕΒ και της αγροτικής οδοποιοίας του δήμου Κατερίνης ,αν και καλέστηκε να ενημέρωση το σώμα για το θέμα, ώμος προτιμότερο θα ήταν η ΕΠΑ Κατερίνης ....


Ωστόσο, επισήμανε ότι η μοναδική αρμόδια υπηρεσία είναι η ΔΙΠΕΧΩ και δεν είναι εδώ, για να ενημερώσει το σώμα αποφεύγοντας παρόμοιες εξέλιξης στο μέλλον...


Εποχή κρίσης και τα σημάδια γνώριμα.
Οι παλιοί της αυτοδιοίκησης κατηγορούνται, από νέους της εξουσίας για εξυπηρέτηση συμφερόντων, η εμπιστοσύνη στους θεσμούς ελαχιστοποιείται.
Συμφωνώ, με αυτούς που εκτιμούν ότι το σχέδιο του Πλαταμώνα έχει πάρει μια πορεία εκτροπής από νόμους .
Έτσι λοιπόν έχουμε στη Πιερία «μεγάλα σωτήρια» σχέδια τα οποία όμως είναι πολύ μακράν της αρχικής ιδέας από την οποία εμπνεύστηκαν.
Έτσι, και «το σχέδιο του Πλαταμώνα το ότι αποτυγχάνει, αυτό οφείλεται στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο Νομό μας. Ο οποίος απολαμβάνει τις τελευταίες πέντε θέσεις από το τέλος στη κατάταξη των Νομών της χώρας.


«Οι συνέπειες λοιπόν, από τη δημιουργία συνθηκών, όπου ο σεβασμός στο άτομο έχει χαθεί ...!
Σχετικά, με την προσφορά στο κοινό συμφέρον, ελάχιστα άτομα μόνο είναι ικανά. Η συντήρηση και η μεγαλύτερη ανάπτυξη του πολιτισμού, στηρίζεται σε αυτά τα λιγοστά άτομα».


Υ.Σ. κάτι μου θυμίζει…κάτι μου θυμίζει…!!!!! Κάποιοι περάσανε τον βιολογικό Καθαρισμό Νότιας Πιερίας για ΤΟΕΒ …!!!!


ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ -ΧΑΡΟΥΛΗΣ...ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!!!!!!!!
Υ.Σ. Μετά τη μεγαλειώδη σύσκεψη, ακολούθησε η Δεύτερη, στου Αποστολή το κουτούκι, με προεδρέυων τον προϊστάμενο κυρ. Γιώργο Γιανουλόπουλο...!
Κων/νος Γιάντσιος τ. αντιδήμαρχος δήμου Ανατολικού Ολύμπου