Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Τεταμένο το κλίμα στην Συγγρού. Ορισμένα στελέχη απειλούν με αποχώρησή τους, βάζοντας βέτο στην επιστροφή ορισμένων διαγραμμένων...


Τη συνταγή και την τακτική του κ. Μαργαρίτη Τζίμα, ετοιμάζονται να ακολουθήσουν κι άλλοι διαγραμμένοι βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι ήδη... καθαρογράφουν τις επιστολές τους.

Για την ακρίβεια φαίνεται ότι τελικά θα σταλεί κοινή επιστολή που θα υπογράφουν κάποιοι από τους διαγραμμένους της Ν.Δ. και κυρίως εκείνοι που στην περιφέρειά τους δεν υπάρχει υποψήφιος του κόμματος που να έχει ψηφίσει το Μνημόνιο.

Προβάδισμα πάντως έχουν όσοι ψήφισαν τους εφαρμοστικούς και ενδεχομένως οι εξελίξεις να έρθουν από αυτή την πλευρά. Υπάρχουν ωστόσο και οι αναποφάσιστοι που είναι πολύ κοντά στο να δηλώσουν την αποχώρησή τους από την πολιτική.

Το κλίμα πάντως στην Συγγρού είναι τεταμένο με πολλά στελέχη να ξιφουλκούν για το ποιοι πρέπει και ποιοι όχι να επιστρέψουν. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι κάποιοι απειλούν ακόμη και με αποχώρησή τους από το κόμμα, βάζοντας βέτο στην επιστροφή ορισμένων συναδέλφων τους.
apospasma.gr