Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Όργιο ρουσφετολογικών ρυθμίσεων εν όψει εκλογών

Τον "παλιό, καλό"τους εαυτό βρήκαν οι Βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων εν όψει της προεκλογικής περιόδου και αφού έφεραν την "διαφάνεια" και την"σωτηρία" της χώρας με την συγκυβέρνηση υπό τον Λ. Παπαδήμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερίνης τις 92 έφτασαν οι τροπολογίες βουλευτών οι οποίες στην πλειονότητα τους εξυπηρετούσαν την εκλογική τους πελατεία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι εν λόγω ρυθμίσεις σταμάτησαν από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Οι τροπολογίες αυτές αφορούν μεταξύ άλλων μισθολογικές εξελίξεις, εξαιρέσεις από τις περικοπές μισθών και τις καταργήσεις οργανικών θέσεων.

"Ζητάω από τους συναδέλφους βουλευτές να μην καταθέσουν άλλες τροπολογίες" ανέφερε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας. Ακόμη διευκρίνισε πως η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε άλλες ρυθμίσεις που δεν απορρέουν από τις δεσμεύσεις της δανειακής σύμβασης και υποστήριξε πως "το πολιτικό σύστημα έδωσε μία εξαιρετικά κακή εικόνα στην κοινωνία".

"Μετατρέπετε τη βουλή σε πλυντήριο και επειδή κάποιοι λένε «Τέρμα οι ρουσφετολογικές τροπολογίες,διορθώθηκε η Κυβέρνηση», εγώ σας εγκαλώ ότι δεν βάζετε μυαλό." είπε ο Δ.Παπαδημούλης στην Βουλή και ανέφερε ως παράδειγα "τη φωτογραφική υπέρ των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων «τροπολογία Μπαμπινιώτη»."
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.