Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Τελικά ποιος πιστεύει τον κ. Σαμαρά;

Την ώρα που αδιαφορώντας για την πορεία της χώρας ο πρόεδρος της ΝΔ, βάζει την προσωπική του φιλοδοξία πάνω από τις πραγματικές ανάγκες του τόπου, ένα πρώην κορυφαίο στέλεχος της παράταξης του διαφοροποιείται θεωρώντας επικίνδυνο για τον τόπο την επανάληψη εκλογών.

Ο πρώην Υπουργός Γ. Σουφλιάς σε Κυριακάτικη εφημερίδα αντικρούει τη βασική προεκλογική θέση της ΝΔ, κάνοντας ξεκάθαρο το αδιέξοδο της πολιτικής της πρότασης.

Λέει χαρακτηριστικά:

«Προέχει η σωτηρία της πατρίδας, δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα η ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών του ενός ή του άλλου. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να επαναληφθούν οι εκλογές. Θα ήταν καταστροφή»!

Ας αφήσουμε τον κ. Σαμαρά στην άγνοια κινδύνου που τον διακρίνει. Ας τον αφήσουμε να αναζητά την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τη φενάκη της δικής του πρωθυπουργίας. Δεν είναι το πρόβλημά μας ο κ. Σαμαράς, το πρόβλημά μας είναι ο τόπος, το έθνος που έχει ανάγκη από λύσεις, από υπεύθυνη πολιτική ηγεσία, από διαχείριση της κρίσης.

Γι΄ αυτό και το σύνθημά μας είναι: Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε, γιατί μπορούμε και στα δύσκολα. Μπορούμε, ιδίως στα δύσκολα.

Γραφείο Τύπου

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙερίας