Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α.Α.Κ.2006.


Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις "PLAYZONE", απονεμήθηκε το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα του Α΄Ομίλου της Γ΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006.
Η γιορτή ξεκίνησε με τους νεαρούς αθλητές της ακαδημίας να αγωνίζονται σε παιχνίδια επίδειξης και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε γονείς,φίλους και καλεσμένους και συνεχίστηκε με σύντομους συγχαρητήριους χαιρετισμούς των επίσημων καλεσμένων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν τιμητικές πλακέτες και το κύπελλο οι:1)Λιακόπουλος Αθαν.-Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 2)Γιουμίδης Αλέκος-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων 3)Παπαδημητρίου Θωμάς-Πρόεδρος Ο.Π.Α.Δ 4)Κυριακίδης Γεώργιος-Δημοτικός Σύμβουλος 5)Παπαπετρίδης Αντώνιος-Πρόεδρος Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας 6)Καρέκλας Κων/νος-Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας και Ταμείας Ε.Π.Σ.Πιερίας.
Τιμητικές πλακέτες για την πολυετή τους προσφορά στο Πιερικό Ποδόσφαιρο έλαβαν οι:KOYΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ,ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ενώ το κύπελλο απένειμε στην πρωταθλήτρια ομάδα ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πιερίας κ.Παπαπετρίδης Αντώνιος.