Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αφιέρωμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa


Στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε για τρεις μέρες ο Νίκος Μαστροπαύλος, δημοσιογράφος του ένθετου «Ταξίδια» της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του ομίλου
Mediterranean Hotels Βασίλη Δήμου και του δημοσιογράφου Τάκη Σφήκα.
Εκεί τον υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλης και Ευαγγελία Λάμπρου. Ο δημοσιογράφος και οι συνεργάτες του αφού ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ομίλου Βασίλη Δήμου στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Mediterranean Village καθώς και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία του ομίλου στην Παραλία Κατερίνης, Mediterranean Princess και Resort, μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το όμορφο περιβάλλον, την φιλοξενία του προσωπικού αλλά και το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών σε όλους τους χώρους των ξενοδοχείων. Πραγματικά εντυπωσιασμένοι έμειναν όταν ξεναγήθηκαν στις πολυτελέστατες σουίτες του ξενοδοχείου Mediterranean Village & Spa, αλλά και στους κήπους, τις πισίνες και την παραλία των εγκαταστάσεων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πιερία ο κ. Μαστροπαύλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κ. Νίκο Πασχαλούδη, όπου συζητήθηκαν θέματα προβολής του Φεστιβάλ μέσα από ειδικά αφιερώματα στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Ο κ. Μαστροπαύλος έδειξε ενθουσιασμένος από το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ αλλά κυρίως και από τους χώρους όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις, που το καθιστούν ως ένα ιδιαίτερο και μοναδικό Φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.
Τέλος, οι προσκεκλημένοι περιηγηθήκαν σε διάφορα μέρη του δήμου Πύδνας-Κολινδρού, όπως ο Μακρύγιαλος, η αρχαία Πύδνα, κ.ά. καθώς και στο κτήμα Οινόβιον του οινοποιού Αποστόλη Κούρτη στη Ράχη Πιερίας, συνοδευόμενοι πάντοτε από το δημοσιογράφο Απόστολο Λάγιο.
Πρόθεση του ομίλου Mediterranean Hotels είναι να πραγματοποιηθούν κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις πρόσκλησης και φιλοξενίας δημοσιογράφων.
Όπως άλλωστε, δήλωσε η ιδιοκτήτρια του ομίλου και γενική γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κα Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου: «μόνο με τέτοιου είδους ενέργειες εξωστρέφειας μπορεί η ιδιαίτερα όμορφη περιοχή της Πιερίας να προσελκύσει Έλληνες επισκέπτες».