Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αίσθηση έκανε η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» στην οποία είχε καλεσμένο τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκο.

Παρακάτω δείτε τα 12 σημεία της συνέντευξης που ξεχωρίσαμε…

  1. Η βία υπάρχει παντού και δεν είναι έργο της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή έβαλε τα ΜΑΤ να ψεκάζουν με χημικά τον κόσμο; Όταν αναλάβει η Χρυσή Αυγή τη δημόσια τάξη, σας εγγυώμαι, δε θα υπάρχει βία!
  2. Όταν κάναμε συγκέντρωση κατά του μνημονίου στις 23 Δεκεμβρίου 2011 τα μεγάλα δημοκρατικά μέσα που παρουσιάζουν την αλήθεια, δε μας έδειξαν. Ήμασταν εκεί και παίζαμε ξύλο με τα ΜΑΤ, φάγαμε και χημικά και δε μας έδειξαν τα κανάλια. Αν μαζεύονταν εκεί φουκαράδες με αλογοουρές θα ήσασταν πρώτο τραπέζι πίστα…
  3. Δεν υπήρχαν φούρνοι, ούτε θάλαμοι αερίων στο Άουσβιτς. Υπάρχει μια υπερβολή…
  4. Δεν είναι Έλληνας όποιος γεννήθηκε στην Ελλάδα και διδάσκεται ελληνικά. Έλληνας είναι στο: αίμα, στην καταγωγή, στη συνείδηση
  5. Οι ομοφυλόφιλοι είναι ένα μέρος της κοινωνίας που δεν είναι φυσιολογικοί. Δε θα ήμουνα υπερήφανος αν ήμουνα αδελφή!
  6. Φανερά να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και να μέλος της Χρυσής Αυγή, δε γίνεται!
  7. Το αίμα-τιμή Χρυσή Αυγή, δε σημαίνει ότι θα βγούμε σαν τα ζόμπι να ρουφάμε αίμα. Εννοούμε τη φυλή. Εγώ μπορώ να σας πω και μανιάτικο μοιρολόι για το αίμα.
  8. Αν αρχίσουν τα παραμύθια περί Χίτλερ θα πω πράγματα πολλά. Σπάει η ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς.
  9. Ο Μιχαλολιάκος δεν αδειάζει τους στρατιώτες του. Τους υπερασπίζεται και στα λάθη τους. Ήρθαν δίπλα μου λαϊκά παιδιά που ενδεχομένως είχαν παίξει και ξύλο και είχαν κατηγορίες!
  10. Έλεος! Εφημερίδες που στις πίσω σελίδες έχουν διαφημίσεις 090, έγραψαν ότι έχω ροζ ξενοδοχείο! Τέτοιος κανιβαλισμός δεν υπάρχει!
  11. Δεν έχουμε δημοκρατία.
  12. Μας ψήφισαν 30 με 40 μεραρχίες. Μ’ αρέσει ο στρατός, αγαπώ τον στρατό!

    Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο βίντεο: