Τρίτη 15 Μαΐου 2012

NA TI ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΕΪΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Φεύγει ο Χατζάρας, έρχεται ο Σούλης μέσω Τάσου Ιωαννίδη



Ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας φαίνεται να λαμβάνει χώρα στην Κατερίνη. Ο ιστορικός Πιερικός φαίνεται να πρωταγωνιστεί και να σπάει ρεκόρ στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ιστορία, με τα μοναδικά του πεπραγμένα.
Άν επαληθευτεί η πληροφορία πώς ο Γιώργος Χατζάρας θα αποτελέσει παρελθόν στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας και θα τον διαδεχτεί ο Σούλης Παπαδόπουλος που είχε δηλώσει φεύγοντας ότι ο κύκλος του έχει κλείσει στον Πιερικό, τότε ο σύλλογος της Πιερίας θα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ διοικητικής αστάθειας και άκρως περίεργου σκεπτικού στις επιλογές του.
Όταν διώχνεις κάποιον που δε σου κάνει (για λόγους που εσύ γνωρίζεις) και τον επαναπροσλαμβάνεις την ίδια αγωνιστική χρονιά (για λόγους που πάλι εσύ γνωρίζεις) τότε τα πράγματα ξεφεύγουν απο την ποδοσφαιρική λογική και περνάνε στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. 
Στο "πακέτο" φαίνεται να εμφανίζεται και ο προπονητής του Βατανιακού Τάσος Ιωαννίδης ώς βοηθός προπονητή, ο οποίος θα λειτουργήσει (άν το σενάριο επαληθευτεί) ώς το μαξιλαράκι του Σούλη Παπαδόπουλου για να μπορέσει να καθίσει στον πάγκο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, μιας και δε διαθέτει ο ίδιος τις κατάλληλες διαπιστεύσεις ως τεχνικός, ώστε να οδηγήσει την ομάδα στα πλέι-οφ ανόδου. 
Στα οποία ο Πιερικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
 Ίδωμεν λοιπόν. 
Εμείς είμαστε εδώ, παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε όπως πάντα έγκυρα και έγκυρα ώς οφείλουμε...