Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το πιο σέξι κορίτσι των θαλασσών, η προκλητική ξανθιά πρωταθλήτρια κόσμου από την Χαβάη, Αλάνα Μπλάσαρντ

Φοράει το στρινγκ μαγιό της, παίρνει αγκαλιά την σανίδα της και δαμάζει τα κύματα για....
χατίρι της GoPro, συντροφιά με τις φιλενάδες της σέρφερ.
Το πιο σέξι κορίτσι των θαλασσών, η προκλητική ξανθιά πρωταθλήτρια κόσμου από την Χαβάη, Αλάνα Μπλάσαρντ, πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της γνωστής εταιρείας βιντεοκαμερών (ιδανικών για extreme sports) και καλωσορίζει το καλοκαιράκι με τον καλύτερο τρόπο!
Η πιο διάσημη σέρφερ στον κόσμο (αν και μόλις 22 ετών) είχε αρχικά προσπαθήσει να κάνει καριέρα στο βόλεϊ αλλά η αγάπη της για την θάλασσα την έριξε στη μάχη με τα κύματα…
Η Αλάνα μαθαίνει σερφ από τεσσάρων ετών, στα εννέα της ήταν ήδη πρωταθλήτρια,σήμερα σχεδιάζει δική της σειρά μαγιό και φυσικά έχει γίνει ζάμπλουτη από το σπορ που αγαπάει (στο οποίο βοηθάει βεβαίως και το εκπληκτικό κορμί της).
Η καλύτερή της φίλη είναι η επίσης διάσημη σέρφερ Μπέθανι Χάμιλτον η οποία έχασε το χέρι της όταν κάνοντας σερφ της επιτέθηκε καρχαρίας. Η Μπέθανι κατάφερε μάλιστα να επιστρέψει στον υψηλό πρωταθλητισμό και το βιβλίο που έγραψε έγινε best seller. Στηνταινία Soul Serfer του 2011 με θέμα την περιπέτεια της Μπέθανι, τον ρόλο της Αλάνα υποδύθηκε η κόρη του Τζαν Νίκολσον, Λορέιν.