Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Νομού Πιερίας


Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τους υποψηφιους βουλευτές Γρηγόρη Ζάννα, Γκόρτσου Ραπτοπούλου Γιώτα και Τοπαλίδου Μαρία επισκέφθηκαν το εργοστάσιο ΜΑΧΙ όπου και συνομίλησαν αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους. Η υποδοχή από μέρους των εργαζομένων ήταν ιδιαίτερα θερμή παρουσιάζοντας στους υποψηφίους βουλευτές τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ξεκαθάρισε ότι την κρίση πρέπει να την πληρώσει το κεφάλαιο και οι τράπεζες και όχι οι εργαζόμενοι οι οποίοι υποφέρουν από την πολιτική του μνημονίου της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.
Ο συνολικός αναπροσανατολισμός της ελληνικής οικονομίας με στήριξη πρώτα απ 'ολα στην πρωτογενή παραγωγή και την μεταποίηση, η σταθερή και αξιοπρεπής εργασία είναι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ την επόμενη των εκλογών σαν μία πρώτη ανακούφιση για τον λαό μας που υποφέρει.
Ο υποψήφιος βουλευτής Γρηγόρης Ζάννας επισκεπτόμενος τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Πιερίας, όντας και μέλος της διοίκησης για αρκετά χρόνια, τόνισε την αξία του συνεταιριστικού εγχειρήματος όταν αυτό μάλιστα είναι επιτυχημένο, όπως ο ΣΥΦΑ Πιερίας, ανοίγοντας προοπτικές που στηρίζουν τον φαρμακοποιό, την τοπική οικονομία και ένα διαφορετικό μοντέλο συνεταιρισμού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τους εργαζόμενος, τους επαγγελματίες να βάλουν το θεμέλιο για μία αριστερή κυβέρνηση που θα ανατρέψει τα σχέδια της Τρόικα και του ΔΝΤ που μετατρέπουν την χώρα μας σε μια απέραντη γαλέρα, τα σχέδια ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για ένα λαό εξαθλιωμένο. Για αξιοπρέπεια, ισχυρό κοινωνικό κράτος και Δημοκρατία προχωράμε μαζί!
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Νομού Πιερίας