Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μπορεί να μην είναι επιλήψιμο, είναι όμως ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε και εξακολουθεί να επικρατεί στα ΜΜΕ:



Μπορεί να μην είναι επιλήψιμο, είναι όμως ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε και εξακολουθεί να επικρατεί στα ΜΜΕ: με το που αποχώρησε από το μεγάλο κανάλι ο Αντώνης Λιάρος για να πολιτευθεί στο υπόλοιπο Αττικής με το ΠΑΣΟΚ, ο συνάδελφός του Αντώνης Φουρλής έτρεξε να... καταλάβει το γραφείο του! Μαθαίνουμε ότι αμέσως, σχεδόν από την επόμενη ημέρα, ο δημοσιογράφος εγκαταστάθηκε στο γραφείο του Λιάρου μεταφέροντας όλα του τα προσωπικά είδη και μάλιστα – όπως λένε οι κακές γλώσσες, χωρίς να ερωτήσει κανέναν! Φυσικά τον αντικατέστησε και στο μεσημβρινό δελτίο, το οποίο μοιράζεται με την Λίνα Δρούγκα.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι οι δύο Αντώνηδες, στη διάρκεια της πρώτης συνέλευσης των δημοσιογράφων του καναλιού (περίπου ένα μήνα πριν), όταν πληροφορήθηκαν για τη νέα σύμβαση που μεταξύ άλλων καταργούσε και την προϋπηρεσία, είχαν λογομαχήσει σε έντονο ύφος, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους να παρέμβουν προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Αιτία ήταν η «φιλοεργοδοτική» στάση του Φουρλή… Βέβαια στη συνέχεια τα βρήκαν και