Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ..





Ενημερώνονται τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας ότι διανέμεται από την αρχή του έτους η Κάρτα Μέλους που εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις επί των δαπανών που δεν καλύπτει η ασφάλειά τους στη χρήση ιατρικών υπηρεσιών συγκεκριμένων κλινικών. Δικαιούχοι της κάρτας μέλους είναι όσοι είναι ταμειακά ενημερωμένοι μέχρι και το 2006. Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα μέλους καθημερινά από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Πιερίας, ώρες λειτουργίας7:30 – 15:30


Την κάρτα μέλους του Επιμελητηρίου Πιερίας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για έκπτωση στις ακόλουθες Κλινικές:

1. ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ,που εδρεύει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και σας προσφέρει έκπτωση 10%, πέραν των δαπανών που καλύπτει ο κύριος ασφαλιστικός σας φορέας.

2. ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ,που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2 και σας προσφέρει έκπτωση 20%, πέραν των δαπανών που καλύπτει ο κύριος ασφαλιστικός σας φορέας.

3. EUROMEDICAΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Βιζύης - Βύζαντος 1 και σας προσφέρει έκπτωση 20% κ.ά., πέραν των δαπανών που καλύπτει ο κύριος ασφαλιστικός σας φορέας

4. ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης στην οδό Ασκληπιού 10 και σας προσφέρει έκπτωση 10-30% κ.ά. στις αναγραφόμενες τιμές επί των τιμολογίων, πέραν των δαπανών που καλύπτει ο κύριος ασφαλιστικός σας φορέας.

5.ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ
* ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,που εδρεύει στην περιοχή Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στην οδό Βασ. Όλγας και στο κέντρο στην Ερμού 53.
* ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ,που εδρεύει στην Καλαμαριά στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 18-20, στον Εύοσμο στην οδό Δημητρίου Καραολή 150, στην Ξηροκρήνη στην οδό Γρ. Κολωνιάρη 55, στην περιοχή Ιπποκρατείου στην οδό Κλεάνθους 8-10,στις Συκιές στην οδό Α. Παπανδρέου 246και στην Περαία στην οδό Λεωφ. Θεσσαλονίκης2.
* ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μητροπόλεως 86.
Ο παραπάνω όμιλος σας προσφέρει έκπτωση15%-30% στις αναγραφόμενες τιμές επί των τιμολογίων, πέραν των δαπανών που καλύπτει ο κύριος ασφαλιστικός σας φορέας.
Απαιτείται η επίδειξη της κάρτας του ομίλου αυτού.


Σημειώνεται ότι ο κάθε ασθενής που θα προσέρχεται στις παραπάνω Κλινικές θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εφοδιασμένοςμε την κάρτα μέλους του Επιμελητηρίου Πιερίας και να την επιδεικνύει μαζί με το βιβλιάριο ασφάλισής του κατά την εισαγωγή του, όπου και θα ενημερώνεται για την σχετική έκπτωση.

Για οποιαδήποτε αλλαγή, επέκταση κ.τ.λ. στη χρήση της κάρτας θα ενημερωθείτε σχετικά.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία αυτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Πιερίας στο τηλέφωνο2351023211