Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας οι εκδηλώσεις του Ανταμώματος των Αηδημητρινών, με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων αλλά και εκατοντάδων επισκεπτών.






Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας οι εκδηλώσεις του Ανταμώματος των Αηδημητρινών, με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων αλλά και εκατοντάδων επισκεπτών που βρέθηκαν στο χωριό τιμώντας τη διοργάνωση για ακόμη μια χρονιά.
Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η προσέλευση, η ανταπόκριση και ησυμμετοχή του κόσμου σε όλα τα δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν. Εξαιρετική η οργάνωση στην πρωτοφανή σε όγκο ποδηλατοπορεία,στη μοτοπορεία, αλλά και στα παραδοσιακά παιχνίδια.

Χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα η εξέλιξη των δυο κύριων
μουσικών εκδηλώσεων, τις οποίες απήλαυσαν πάρα πολλοί τυχεροί, στη δροσιά της Αηδημητρινής βραδιάς.
Αέρινη η ορχήστρα του ΄΄Αερικού’’. Ανεπανάληπτος ο Λάκης Χαλκιάς.
Πολύ όμορφη η παρουσίαση του εθίμου των ‘’ προζυμιών’’ από τις γυναίκες του χωριού. Πολύ συγκινητικός επίσης και ‘’ο χορός των εβδομηντάρηδων‘’. Εξαιρετική η έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα ‘’ζωγραφίζω το χωριό μου’’. Άψογη η παρουσία των χορευτικών. Ατέλειωτο το κέφι, το τραγούδι, ο χορός, η χαρά, οι αγκαλιές.Απερίγραπτα τα συναισθήματα και οι συγκινήσεις.
Έντονες οι υποσχέσεις για ‘’καλό αντάμωμα’’ το 2013. Ο εθελοντισμός στην
κορύφωσή του!!! Η μόνη υπόσχεση όλων, σε πείσμα των καιρών και των μνημονίων, το επόμενο ραντεβού στον Άγιο Δημήτριο να έχει εξίσου μεγάλη επιτυχία.