Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ




Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ

Αν τολμήσουμε να πούμε πως ήταν η συναυλία του αιώνα για τα δεδομένα της Πιερίας, ίσως να μην είναι υπερβολή. Τα είχε όλα.
Έναν Πάριο ανεπανάληπτο,μαζί με τη μοναδική ερωτική φωνή του,έδωσε τα πάντα. Πάθος, έκφραση, επαφή,επικοινωνία, έγινε ένα με το κοινό.

Ο κόσμος αμέτρητος,για τρεις ολόκληρες ώρες δεν σταμάτησε να συμμετέχει και να τραγουδά μαζί με τον μεγάλο τραγουδοποιό. Ήταν στιγμές που η κερκίδα έγινε ένα με τη σκηνή και ο μεγάλος καλλιτέχνης αφέθηκε στις προσταγές και την αγάπη των πολυαρίθμων φίλων του και θαυμαστών.
«Μαζί με τα τραγούδια μου σας χαρίζω την καρδιά μου έλεγε συγκινημενος, αποχαιρετώντας τους χιλιάδες θεατές που τον αποθέωναν.
Σίγουρα η βραδιά αυτή θα μείνει αξέχαστη, σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στο αρχαίο θέατρο του Δίου.
«Το λεύκωμα του Φεστιβάλ Ολύμπου, έγινε σήμερα πλουσιότερο και ομορφότερο, γιατί προστέθηκε το όνομα του μεγαλύτερου Έλληνα τραγουδοποιού δήλωσε ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρηστος,όταν απένειμε πλακετα στον Γιάννη Παριο.
«Είσαι ο δέκατος τρίτος θεός, είπε ο Γιώργος Ελευθερίου, που εκπροσώπησε το δήμο Δίου Ολύμπου.
Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωσταλας που ομόρφυνε ακόμη περισσότερο τη βραδιά.
Μεταξύ των πολυάριθμων θεατών υπήρχαν, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, ο πρωην υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο βουλευτής Πιερίας Δημήτρης Χριστογιαννης, ο τραγουδιστής Κώστας Τουρνας κ.α.
Τέλος θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Φεστιβάλ Ολύμπου για την άψογη διοργάνωση.