Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΑΡΘΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ


Ο δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος, αποδέχτηκε όπως δείχνουν τα πράγματα  πρόταση που του έγινε για ενεργή συμμετοχή στην επόμενη εκλογική περίοδο και σε τοπικό επίπεδο .

Η δημοσιογραφία εμπεριέχει την υποκειμενική άποψη αυτού που την ασκεί, από τον τρόπο διαμόρφωσης ή παρουσίασης των συγκεντρωμένων πληροφοριών, μέχρι τον άμεσο σχολιασμό αυτών, με στόχο την πληροφόρηση των πολιτών. Αυτό φυσικά ξέρει να το κάνει πολύ καλά ο δημοσιογράφος Απόστολος  Λάγιος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος με πλήρη πολιτική συνείδηση, με αίσθημα ευθύνης και με απόλυτη επίγνωση της αλήθειας, αποφάσισε  να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο  κόμματος και στα τοπικά δρώμενα κατά την προεκλογική περίοδο που έρχεται. Ο ίδιος φυσικά υποστηρίζει ότι, μόνο μέσα από την ενεργή μας συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες μπορούμε να επαναφέρουμε στην κοινωνία το αίσθημα ασφάλειας και δικαίου.

Η απόφαση του αυτή, σε μία περίοδο όπου η χώρα ολόκληρη δοκιμάζεται από λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, τα οποία συνεχίζουν να κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά, ευελπιστεί να συμβάλει  στην απαρχή μιας νέας σελίδας για τον τόπο μας.