Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:00 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕ,

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έχει μήνες να μπει μεροκάματο στο σπίτι μας. Η φτώχεια και η ανεργία κυριεύει την καθημερινότητά μας, μαζί με την πολιτική των φοροχαρατσιών,της ακριβοπληρωμένης υγείας και παιδείας.Βιώνουμε με το χειρότερο τρόπο τις συνέπειες μιας πολιτικής που μας πετάει στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής, μας κάνει όλο και φτωχότερους.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: Ή ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
Ή ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Οι οικοδόμοι, συνεπείς στην ιστορία μας,και με μπροστάρη την ταξική ομοσπονδία μας, διαλέγουμε τον αταλάντευτο συνεπή καθημερινό ταξικό αγώνα. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα αγωνιστούμε για εμάς και τις οικογένειες μας, για την τάξη μας, γιατί εμείς με την δουλειά μας παράγουμε όλο τον κοινωνικό πλούτο,που τον καρπώνονται μια χούφτα εκμεταλλευτές καπιταλιστές.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ - ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ, ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ (ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ -ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΑΠΕΡΓΙΕΣ)
ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ -
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:00 Π.Μ.
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ