Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ...



Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη της Καστοριάς διασυλλογικοί αγώνες που διοργάνωσε η Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς στη μνήμη του κωπηλάτη πρωταθλητή Σπύρου Μπουτσιάδη και συγκέντρωσαν πάνω από 250 αθλητές από 11 Ομίλους της Βόρειας Ελλάδας.


ΟΝαυτικός Όμιλος Κατερίνηςσυμμετείχε στους αγώνες με 26 αθλητές σε 14 πληρώματα. Καθώς στη διοργάνωση δόθηκε έμφαση στα αγωνίσματα των μικρών κατηγοριών, ο προπονητής του Ν.Ο.ΚΑΤ.Γ.Μπικογιάννης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους συνδυασμούς στα πληρώματα, ενώ και οι καινούργιοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες καθώς κάποιοι από αυτούς πήραν το «βάπτισμα του πυρός» στη συγκεκριμένη διοργάνωση.Η συνολική εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή αφού οκτώ από τα 14 πληρώματα που συμμετείχαν στους αγώνες κατέκτησαν μετάλλια ενώ και η εμφάνιση και των άλλων πληρωμάτων ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησαν τα πληρώματα:
Τσέτσας Αντώνης- Τσελίκας Νίκοςστο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων 12ετών
Ευσταθιάδης Λευτέρης στο σκιφ παίδων12-14 ετών
Καραμήτρος Θωμάς – Κακούρης Νίκοςστη δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων
Μπικογιάννης Γιάννης – Ζέρβας Ρένοςστο διπλό σκιφ εφήβων .
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησαν τα πληρώματα:
Μπικογιάννης Αστέριος – Κακούρης Νίκος – Καραμήτρος Θωμάς - Ρετζούλης Σωτήρηςστο αγώνισμα τετραπλό σκιφ παίδων,
Νικολαΐδου Δέσποινα στο σκιφ νεανίδων.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησαν τα πληρώματα:
Δράντζιος Σπύρος – Μαχαιρίδης Κυριάκος –Χατζησαββίδης Χρήστος – Καζάκας Γιώργος στο τετραπλό σκιφ 12-14 ετών.
Μπικογιάννης Αστέριος – Παπαθανασίου Παναγιώτης –Χατζησαββίδης Νίκος – Ταχτατζής Κώσταςστην τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων.
ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ τερμάτισαν τα πληρώματα:
Κίκερη Δέσποινα – Κίκερη Έλληστο αγώνισμα διπλό σκιφ Νεανίδων
Παύλου Γεωργία - Γιαμούζη Αναστασίαστο διπλό σκιφ νεανίδων και
Θυμιοπούλου Χριστίνα στο σκιφ κορασίδων12-14 ετών.
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ τερμάτισαν τα πληρώματα:
Γκόλια Κατερίνα στο σκιφ κορασίδων και
Παύλου Γεωργία στο σκιφ κορασίδων
Ενώ για τις αθλήτριες Τσιβούλα Ράνια καιΔήμου Ευτυχία που συμμετείχαν στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη διάρκεια του αγώνα με το χειρισμό του σκάφους τους στάθηκε η αιτία να μην καταφέρουν να τερματίσουν

10ηη Νικολαΐδου στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα
Παράλληλα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη12-16 Σεπτεμβρίου στο Βαρέζε της Ιταλίας η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Νικολαςιδου Κατερίνα κατατάχθηκε 10ηστο αγώνισμα διπλό σκιφ γυναικών όπου συμμετείχε μαζί με την Διαμάντη Ελ. Του Ν.Ο.Ιωαννίνων. Με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Νικολαΐδου (αργυρή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια φέτος στο διπλό σκιφ Νέων Γυναικών)κλείνει τις διεθνείς αγωνιστικές εμφανίσεις για το 2012.